001 - Escaperoom aglemeen
Aquaduct N201 vrijdagnacht dicht voor onderhoud

Aquaduct N201 vrijdagnacht dicht voor onderhoud

Vorig jaar werd het aquaduct geopend

Geplaatst op: 8 december 2015

In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 december 2015 wordt het aquaduct onder de Amstel tussen de gemeenten Uithoorn en De Ronde Venen afgesloten voor verkeer. De afsluiting is nodig voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Verkeer op de N201 wordt deels omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.

Vanwege de onderhoudswerkzaamheden aan het aquaduct is de N201 ter hoogte van het aquaduct afgesloten van vrijdag 11 december (20.00 uur) tot zaterdag 12 december (06.00 uur). Door de afsluiting kan het verkeer geen gebruik maken van het N201-tracé tussen de Middenweg Bovenkerkerpolder in Uithoorn en de aansluiting met de N196 in De Ronde Venen. Met behulp van borden wordt het verkeer omgeleid.

Regulier onderhoud
Om de veiligheid en doorstroming van het aquaduct te kunnen garanderen, is het noodzakelijk dat het aquaduct regelmatig onderhouden wordt. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden dient het aquaduct afgesloten te worden om de veiligheid van het onderhoudspersoneel te kunnen garanderen en te zorgen voor een snel verloop van de onderhoudswerkzaamheden. De werkzaamheden zijn niet alleen voor preventief onderhoud, zoals het wassen van de wanden en het reinigen van de wegmarkeringen, maar ook voor inspecties en testen, zoals controles op veiligheidsmiddelen. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen worden de onderhoudswerkzaamheden in de nacht uitgevoerd.

Meer informatie
Bij vragen over werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via
0800 - 0200 600 (gratis).


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Provincie Noord-Holland

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aquaduct N201 vrijdagnacht dicht voor onderhoud

In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 december 2015 wordt het aquaduct onder de Amstel tussen de gemeenten Uithoorn en De Ronde Venen afgesloten voor verkeer. De afsluiting is nodig voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Verkeer op de N201 wordt deels omgeleid en moet rekening houden met enige … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: