001 -Family
Veel ideeën tijdens bijeenkomst over Recreatie en Toerisme in Aalsmeer

Veel ideeën tijdens bijeenkomst over Recreatie en Toerisme in Aalsmeer


Geplaatst op: 8 december 2015

Woensdag 25 november 2015 organiseerde de gemeente in de Oude Veiling een bijeenkomst met ondernemers over recreatie en toerisme in Aalsmeer. Vragen die hierbij centraal stonden waren: ‘Hoe maken we het verschil als waterdorp’ en ‘Hoe profileren we ons nadrukkelijker als Bloemendorp’.

Wethouder Jop Kluis opende de bijeenkomst met een uitleg over de resultaten van de gehouden interviews, het toeristische profiel van Aalsmeer en speerpunten voor Aalsmeer. Daarna was het de beurt aan de Rick Pesik van FloraHolland. Hij hield een bevlogen pitch over de mogelijkheden van experience centre Floriworld.

Na deze inspirerende input gingen de ruim 30 enthousiaste ondernemers uiteen in een viertal groepen om verder door te spreken over waar we naar toe willen met de recreatie en toerisme in Aalsmeer. En waar ondernemers en gemeente elkaar hierin kunnen versterken.

Wethouder Jop Kluis: ‘Aalsmeer werkt hard aan haar reputatie als watersportgemeente. De watersportsector kan de komende jaren haar positie als economische motor van formaat versterken. De samenwerking tussen de gemeente en de watersportsector is hierbij cruciaal. De gemeente blijft haar rol als aanjager en verbinder vervullen. We zoeken samen met het bedrijfsleven actief naar nieuwe kansen en het bevorderen van de samenwerking. Nu we zoveel nieuwe en goede ideeën hebben gehoord is het belangrijk dat er een vervolg komt op deze bijeenkomst waarin we afspraken met elkaar gaan maken.’

Tijdens de avond hebben al diverse ondernemers zich opgegeven om hier samen met de gemeente een uitvoeringsagenda van te maken.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veel ideeën tijdens bijeenkomst over Recreatie en Toerisme in Aalsmeer

Woensdag 25 november 2015 organiseerde de gemeente in de Oude Veiling een bijeenkomst met ondernemers over recreatie en toerisme in Aalsmeer. Vragen die hierbij centraal stonden waren: ‘Hoe maken we het verschil als waterdorp’ en ‘Hoe profileren we ons nadrukkelijker als Bloemendorp’. Wethouder Jop Kluis opende de bijeenkomst met een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: