001 -Family
Tennisvereniging Mijdrecht tekent overeenkomst met Challenge Tennis

Tennisvereniging Mijdrecht tekent overeenkomst met Challenge Tennis


Geplaatst op: 9 december 2015

Tijdens de ledenvergadering van Tennis Vereniging Mijdrecht op 1 december is de samenwerkingsovereenkomst getekend tussen TVM en Challenge Tennis Organisatie (CTO). CTO wordt gevormd door een aantal gediplomeerde tennis leraren, waaronder de in de Ronde Venen zeer bekende namen als Hans van Scheppingen, Ruud van der Helm en Jeroen Wichers (in volgorde van leeftijd).

CTO zal per direct de tennislessen voor zowel junioren als senioren bij TVM gaan verzorgen. CTO heeft door deze samenwerking inmiddels 8 verschillende verenigingen waar wordt lesgegeven; LTC Loenen, LTV Breukelen, TV Blauwe Reiger, LTC Maarssen-Broeck, TV De Ronde Vener, TV Wilnis, TV Westbroek en dan nu ook TV Mijdrecht. Volgens de trainers van CTO is TVM een waardevolle uitbreiding in het netwerk van de tennisschool. Alle TVM-ers kunnen nu ook profiteren van de regionale activiteiten die CTO regelmatig organiseert voor al haar verenigingen, zoals toernooien, open dagen en uitwisselingen.

Doordat de verschilende verenigingen dicht bij elkaar liggen, kunnen er verschillende onderlinge junior en senior activiteiten op de agenda gezet worden. Bij deze – vooral eendags- toernooien zijn alle leden van de 8 verschillende verenigingen welkom en speel je onderling dubbelwedstrijden tegen elkaar. De toernooidag is telkens bij een andere vereniging. Op deze manier hopen CTO en de tennisverenigingen de interesse voor de tennissport in de regio te kunnen versterken.

Des te meer een reden om te informeren naar de mogelijkheden bij Tennis Vereniging Mijdrecht: www.tvm-mijdrecht.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tennisvereniging Mijdrecht tekent overeenkomst met Challenge Tennis

Tijdens de ledenvergadering van Tennis Vereniging Mijdrecht op 1 december is de samenwerkingsovereenkomst getekend tussen TVM en Challenge Tennis Organisatie (CTO). CTO wordt gevormd door een aantal gediplomeerde tennis leraren, waaronder de in de Ronde Venen zeer bekende namen als Hans van Scheppingen, Ruud van der Helm en Jeroen Wichers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: