001 -Family
De Hoef vol rook na schuurbrand Westzijde

De Hoef vol rook na schuurbrand Westzijde


Geplaatst op: 10 december 2015

Het was even schrikken voor de eigenaar van een schuurtje aan de Westzijde in De Hoef. Zijn schuurtje stond donderdagochtend rond kwart over vijf in brand en de rookontwikkeling was niet mis.

De brandweer werd gealarmeerd en de 112-centralist vertelde dat alle deuren moesten worden gesloten om erger te voorkomen. Bij aankomst van de brandweer stond de schuur vol rook en ook buiten was er geen hand voor ogen meer te zien. Met een warmtebeeldcamera kon de brand gelokaliseerd worden om hem vervolgens te doven. 

De muren van de schuur bestonden vooral uit tempex platen wat de vele rookontwikkeling verklaarde. Rond zes uur had de brandweer het vuur meester en kon er worden ingepakt. 
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Hoef vol rook na schuurbrand Westzijde

Het was even schrikken voor de eigenaar van een schuurtje aan de Westzijde in De Hoef. Zijn schuurtje stond donderdagochtend rond kwart over vijf in brand en de rookontwikkeling was niet mis. De brandweer werd gealarmeerd en de 112-centralist vertelde dat alle deuren moesten worden gesloten om erger te voorkomen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: