001 - Escaperoom aglemeen
De Eend staat weer op z'n vertrouwde plekkie

Gestolen Mijdrechtse Eend gevonden door aanstaande bruid


Geplaatst op: 10 december 2015

De oldtimer die ruim een maand geleden werd ontvreemd van de Graaf van Solmsstraat in Mijdrecht is weer terecht.

Dat liet Fred Hellinga, de eigenaar, woensdagavond weten in een e-mail. Met trots kon hij vertellen dan zijn Citroen 2CV6 was 'gevonden' in een wijk in Leidsche Rijn.

Het artikel van 0297.nl, maar ook de tweets van wijkagenten zijn veelvuldig gedeeld op social media waardoor ook Petra Ligthart uit Leidsche Rijn de auto voorbij zag komen. Petra, die ondertussen een BN'er is omdat zij ten huwelijk is gevraagd bij de tourstart in Utrecht afgelopen zomer, zag de auto staan en heeft de politie gebeld.

Agenten namen de auto in beslag en hebben een uitgebreid sporenonderzoek gehouden. In de oldtimer werd inbrekerswerktuig gevonden en een sleutelbos die niet van Fred was. De auto heeft Fred inmiddels weer terug en de politie zet het onderzoek voort.

Uit blijk van waardering heeft Fred het aankomend echtpaar, Petra en haar vriend Ronald, de Eend aangeboden als trouwauto met hem als chauffeur. Het aanstaande echtpaar grepen dit aanbod met beide handen aan.

Fred is niet alleen Petra dankbaar. Via deze weg wil hij graag iedereen bedanken die zijn auto gedeeld heeft op social media, heeft uitgekeken naar de oldtimer: de wijkagenten, de redactie van petershotnews.nl en 0297.nl en in het bijzonder de dames van het politiebureau in Mijdrecht. Zij hebben Fred veel steun gegeven toen hij aangifte kwam doen.

De Eend staat weer op z'n vertrouwde plekkie

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gestolen Mijdrechtse Eend gevonden door aanstaande bruid

De oldtimer die ruim een maand geleden werd ontvreemd van de Graaf van Solmsstraat in Mijdrecht is weer terecht. Dat liet Fred Hellinga, de eigenaar, woensdagavond weten in een e-mail. Met trots kon hij vertellen dan zijn Citroen 2CV6 was 'gevonden' in een wijk in Leidsche Rijn. Het artikel van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: