001 -Family
Wie verdient de titel onderneming van  De Ronde Venen

Wie verdient de titel onderneming van De Ronde Venen


Geplaatst op: 11 december 2015

Het jaarlijkse event, waarmee het ondernemerschap in De Ronde Venen gestimuleerd wordt, vindt ook in 2016 weer plaats. Ondernemingen met een belangrijke economische functie of ambitieuze startende ondernemingen met een sterk innoverend karakter maken kans om onderneming van het jaar te worden.

Dit jaar wordt de opzet van de verkiezing iets aangepast, voornamelijk voor wat betreft de diverse categorieën. Omdat innovatie een steeds belangrijkere rol gaat spelen is hier een aparte categorie voor in het leven geroepen. Daarnaast wordt er geen onderscheid meer gemaakt tussen kleine en grote bedrijven. Voor startende ondernemingen (korter dan 3 jaar) blijft de categorie starters wel bestaan.

Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang om op 17 maart 2016 de ‘Onderneming van De Ronde Venen’ bekend te maken. Alle ondernemingen, klein, groot of net gestart kunnen meedingen naar deze prijs, mits zij gevestigd zijn in De Ronde Venen.

DE JURY
Vanaf 1 december tot 31 januari kunnen ondernemingen worden opgeven, daarna gaat de jury in beraad om op 5 februari de genomineerden in de drie categorieën bekend te maken. Een zware taak, maar een leuke uitdaging. Vervolgens kan er drie weken lang gestemd worden op de 5 genomineerden ondernemingen per categorie. De 3 ondernemingen per categorie met de meeste stemmen worden vervolgens door de jury bezocht en beoordeeld. Tijdens een spectaculair event op donderdag 17 maart worden de winnaars bekend gemaakt.

SPONSORING
Wilt u ook onderdeel uitmaken van het event sluit je dan aan als sponsor van het event. Kijk voor de sponsormogelijkheden en meer informatie over de verkiezing Onderneming van De Ronde Venen op de website www.ondernemingvandrv.nl

GEEF JOUW FAVORIETE ONDERNEMING OP
Vanaf 1 december 2016 kun je jouw favoriete onderneming opgeven via de website www.ondernemingvandrv.nl. Hier staan ook de voorwaarden vermeld. Geef bij de aanmelding een korte motivatie waarom juist die onderneming deze prestigieuze ondernemersprijs verdient. Aanmelden kan tot 31 januari.

Kijk voor meer informatie op www.ondernemingvandrv.nl en hou ook onze facebookpagina in de gaten www.facebook.com/Ondernemingvandrv


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wie verdient de titel onderneming van De Ronde Venen

Het jaarlijkse event, waarmee het ondernemerschap in De Ronde Venen gestimuleerd wordt, vindt ook in 2016 weer plaats. Ondernemingen met een belangrijke economische functie of ambitieuze startende ondernemingen met een sterk innoverend karakter maken kans om onderneming van het jaar te worden. Dit jaar wordt de opzet van de verkiezing … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: