CSW sluit af met winst

Geplaatst op: 13 december 2015

CSW heeft het jaar 2015 afgesloten met een overwinning bij Alexandria. In een zeer matig duel won de ploeg van Mark Kranendonk met 0-1.

CSW begon matig aan het duel tegen het onderaanstaande Alexandria. Het had alle ruimte om op te bouwen maar leed veel te veel dom balverlies om het de tegenstander moeilijk te maken. Alexandria kon ook niet echt gevaarlijk worden zodat er in die beginfase heel weinig te beleven viel. Halverwege de eerste helft kwam CSW op voorsprong na de eerste goede aanval. Elroy Baas werd de diepte ingestuurd en zijn voorzet bij de eerste paal werd schitterend binnengeschoten in de verre hoek door Vincent van Hellemondt. Daarna kwam CSW goed weg toen bij lage voorzet niemand voor het doel was om af te ronden. Alexandria kreeg nog een vrije trap op een meter of twintig van het doel maar de bal verdween vervolgens hoog over.

De eerste kans in de tweede helft was voor Alexandria. De rechtsbuiten liep vanaf de zijkant op doelman Jordy Wens af die daarna met de voet wist te redden. CSW bleef slordig deze middag en dwong veel te weinig af om echt gevaarlijk te worden. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg CSW meer ruimte. Zo kwam Bram Bode op rechts op paar keer gevaarlijk door maar ontbrak de precisie bij de eindpass. Ook nog een kans voor Justin Blok die zich knap vrijspeelde maar het doel te hoog zocht. Vlak voor tijd moest Jordy Wens nog een keer handelend optreden door de bal uit de korte hoek te tikken. Een matig duel van de kant van CSW maar in de voetballerij is het nog altijd zo dat het gaat om het aantal punten.

CSW heeft het jaar 2015 afgesloten met een overwinning bij Alexandria. In een zeer matig duel won de ploeg van Mark Kranendonk met 0-1. CSW begon matig aan het duel tegen het onderaanstaande Alexandria. Het had alle ruimte om op te bouwen maar leed veel te veel dom balverlies om … Lees meer »