Winst voor jongste Basketballers

Geplaatst op: 13 december 2015

Afgelopen weekeinde was voor de meeste Basketballers de laatste wedstrijd van het winterseizoen. De jongste Basketballers speelden thuis tegen de Woodpeckers uit Houten en omdat zij de uitwedstrijd hadden gewonnen, wilde de tegenstanders dit keer de overwinning mee naar huis nemen. De Woodpeckers begonnen daarom sterk tegen de jonge Argonauten en zij namen een flinke voorsprong. De spelverdelers Geert Jan Dierickx en Patrick Burger zorgden ervoor dat Marijn Kop, Adne Limburg en Asatour Arkojan tot scoren kwamen en in de rust was de stand dan ook min of meer gelijk geworden. Alex Kramer en Luc van Dijk hadden een paar mooie rebounds en ook Alec Heijnemans verdedigde goed mee. De geblesseerde Ruben Rechtuijt werd vervangen door Kalvin de Koning. In het vierde kwart was de weerstand van de Woodpeckers gebroken en liepen de Argonauten verder uit. De wedstrijd werd dan ook met 63-48 winnend afgesloten. Erik de Koning werd op de schouders genomen omdat hij ook een punt had gemaakt. Gefeliciteerd met deze overwinning jongens!

Afgelopen weekeinde was voor de meeste Basketballers de laatste wedstrijd van het winterseizoen. De jongste Basketballers speelden thuis tegen de Woodpeckers uit Houten en omdat zij de uitwedstrijd hadden gewonnen, wilde de tegenstanders dit keer de overwinning mee naar huis nemen. De Woodpeckers begonnen daarom sterk tegen de jonge Argonauten … Lees meer »