Atlantis B2 wint ruim van KVA in nieuwe sponsorshirts

Geplaatst op: 14 december 2015

Het kampioenschap van de B2 van korfbalvereniging Atlantis in de najaars veldcompetitie was niet onopgemerkt gebleven. Er diende zich bij de huldiging direct een sponsor aan voor dit team.
Afgelopen zaterdag was het zover dat de shirts van de sponsor klaar waren en dat het team zich kon presenteren in deze nieuwe shirts. In aanwezigheid van de heer Gortenmulder van M.K. Gortenmulder B.V. ging men vooraf samen met de sponsor op de foto.

Nu was het zaak om wel een goed resultaat neer te zetten in de wedstrijd tegen KVA B2 , het team dat op de laatste plaats in de competitie stond. Atlantis kwam al na één minuut op achterstand, maar het team herstelde zich snel en liep in de eerste helft uit naar een voorsprong van 5-1. Helaas scoorde KVA vlak voor rust nog tegen waardoor de rust werd in gegaan met een voorsprong van 5-2. In de rust gaf coach Hans een peptalk om in de tweede helft met meer snelheid te spelen want er lagen veel meer mogelijkheden voor een goede uitslag. Nadat eerst KVA door een mooi afstandsschot terug kwam tot 5-3, zette Atlantis even snel aan en liep daardoor binnen 15 minuten uit naar een stand van 10-3. Daarna scoorde Atlantis nog drie keer en KVA nog tweekeer, waardoor de einduitslag werd bepaald op 13-5. Heel positief vandaag was dat de scores werden verzorgd door bijna het gehele team (Demi Klijn2x, Nina van Schaick 2x, Luuk Gortenmulder 4x, Ilse van Kempen 1x, Sam van de Beitel 1x, Tessa Verweij 1x, Nina Versteeg 1x, Trevor de Waal 1x). Ook de andere spelers Thimo Burggraaff en Maikel van Dort hadden een groot aandeel in de voorbereiding van de doelpunten.

Door deze overwinningen heeft Atlantis haar derde overwinning in deze zaalcompetitie bereikt. Dit naast twee nederlagen. Hierdoor hebben zij aansluiting gehouden met de koplopers.
Een knappe prestatie van dit team nadat zij na het kampioenschap op het veld toch een klasse hoger zijn gaan spelen.

Het kampioenschap van de B2 van korfbalvereniging Atlantis in de najaars veldcompetitie was niet onopgemerkt gebleven. Er diende zich bij de huldiging direct een sponsor aan voor dit team.Afgelopen zaterdag was het zover dat de shirts van de sponsor klaar waren en dat het team zich kon presenteren in deze … Lees meer »