Atlantis 2 verliest zicht op koppositie

Geplaatst op: 14 december 2015

Voor de wedstrijd waren de belangen duidelijk. Bij winst in Kudelstaart zou de Florist formatie in punten gelijk komen met VZOD, en zo de (gedeelde) eerste plaats pakken. VZOD opende echter de score met een vrije bal en liep via een korte kans en een strafworp snel uit naar een 3-0 voorsprong. Atlantis liet zich hierdoor niet van de wijs brengen en bracht met drie afstandschoten de stand weer gelijk. Hierna wist VZOD een gaatje te slaan van twee doelpunten. De Florist formatie wist wederom gelijk te maken met een fraaie korte kans en een afstandschot. Met de rust in zicht kon Atlantis helaas niet voorkomen dat VZOD weer een voorsprong pakte. Met een 8-5 achterstand ging Atlantis de rust in.

Ondanks de achterstand bleef het geloof op een goed resultaat aanwezig bij Atlantis 2. Dit bleek ook doordat de eerste aanval na rust direct resulteerde in een strafworp mee, die feilloos werd benut. Via een schot van VZOD en een doorloopbal van Atlantis werd het 9-7. Hierna volgde een periode waarin Atlantis, ondanks goede aanvallen, niet tot scoren wist te komen. VZOD kon hiervan profiteren en wist uit te lopen naar 13-7. Atlantis 2 gaf zich echter nog niet gewonnen en wist met een afstandschot weer wat terug te doen. Beide ploegen bleven strijden voor een goed resultaat, wat resulteerde in doelpunten aan beide zijden.

Ondanks het goede spel wist de Florist formatie niet te winnen. VZOD hield met 17-10 de punten in eigen huis. Komende zaterdag speelt Atlantis 2 tegen Vinken 2. De wedstrijd begint om 14.10 in Vinkeveen. Uw steun is welkom!

In een wedstrijd met de eerste plaats als inzet heeft Atlantis 2 aan het kortste eind getrokken. De Florist formatie moest zijn meerdere erkennen in koploper VZOD 2. Hoewel Atlantis een goede wedstrijd speelde, bleek VZOD overtuigender in de afwerking van gecreëerde kansen. Atlantis verloor uiteindelijk met 17-10. Voor de … Lees meer »