001 -Family
Voetbalquiz bij KDO zorgt voor een fantastische avond in de kantine

Voetbalquiz bij KDO zorgt voor een fantastische avond in de kantine


Geplaatst op: 14 december 2015

Na een maandenlange promotiecampagne werd erop vrijdagavond 11 december jl. de derde editie van de voetbalquiz bij KDO georganiseerd. Onder enthousiaste leiding van de quizmasters Theo en Hein Leliveld konden de deelnemende 50 koppels vanaf 20:30 uur hun geluk op in de Kwakelse kantine. In acht rondes met tien vragen werd er volop gestreden voor een topklassering in het klassement. De voetbalvragen waren zeer divers tijdens deze avond, variërend van spelerspaspoorten, regiovragen tot tweelingen in het betaalde voetbal.

Uiteindelijk werd rond middernacht na een bloedstollende finale de winnaar van de Kwakelse voetbalquiz bekendgemaakt door middel van een barrage. Het Leimuidense duo Niels en Mats moest uiteindelijk genoegen nemen met de tweede plaats, omdat zij i.p.v. West-Duitsland, Duitsland noemde als winnaar van het WK in 1990. Hierdoor wonnen Erik Zethof en Bas den Daas voor het tweede jaar op rij de Kwakelse voetbalquiz. Zij gaan volgende week naar PSV-PEC Zwolle toe, Niels en Mats gaan dan naar Ajax – de Graafschap, terwijl nummer drie Rene en Lejo naar Feyenoord – Willem II zullen gaan.

Een groot compliment gaat uit naar alle mensen die zich voor deze avond hebben ingezet. Het was een perfect georganiseerde voetbalquiz wat tot een prachtige avond in de kantine heeft geleid.
De organisatie heeft unaniem besloten dat volgend jaar de vierde editie wordt gehouden!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voetbalquiz bij KDO zorgt voor een fantastische avond in de kantine

Na een maandenlange promotiecampagne werd erop vrijdagavond 11 december jl. de derde editie van de voetbalquiz bij KDO georganiseerd. Onder enthousiaste leiding van de quizmasters Theo en Hein Leliveld konden de deelnemende 50 koppels vanaf 20:30 uur hun geluk op in de Kwakelse kantine. In acht rondes met tien vragen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: