001 -Family
Derailleur afvalrace bij HSV de Kampioen

Derailleur afvalrace bij HSV de Kampioen


Geplaatst op: 14 december 2015

De vette klei in combinatie met kleine steentjes en veel bladeren zorgde ervoor dat het een derailleur afval race werd op zondag 13 december bij de ACC bij HSV de Kampioen! Minimaal 40 veldrijders kwamen aan de kant te staan met een kapotte derailleur, ketting, etc. Ook een aantal UWTC leden vielen uit met en kapotte fiets. Bij de jeugd kwamen Sven Buskermolen en Danny Plasmeijer lopend over de finish ivm kapot materiaal, maar zij konden de wedstrijd dus wel afmaken. Danny werd 9e en Sven werd 10e. Ook Teun Wahlen en Sen Haasbroek waren van de partij, zij reden naar de 12e en 14e plaats. De 40+-ers Sjon vd Berg en Peter van Capel wisten de boel heel te houden en hadden weer een leuke onderlinge strijd. Peter 10e en Sjon 11e. Bij de 40- hadden zowel Bart de Veer als Menno van Capel te maken met bovengenoemde problemen en moesten de strijd staken. Hierdoor wordt het wel weer spannend in de competitie, want Tommy Oude Elferink reed naar de 2e plaats vandaag en scoorde dus veel punten en komt nu weer vlak achter koploper Bart de Veer te staan. Ook Ian vd Berg (15e) wist te finishen bij de nieuwelingen. Hij heeft het laatste gedeelte wel lopend afgelegd ivm een door de modder vast gelopen wiel.

Zondag 20 december wordt de Amsterdamse Cross Competitie bij UWTC verreden. Rondom sportpark Randhoorn kunt u de deelnemers gadeslaan. De jeugd start om 10.00 uur, de 40+ om 11.00 uur en de laatste wedstrijd met de 40-, dames en nieuwelingen wordt om 12.00 uur verreden
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Derailleur afvalrace bij HSV de Kampioen

De vette klei in combinatie met kleine steentjes en veel bladeren zorgde ervoor dat het een derailleur afval race werd op zondag 13 december bij de ACC bij HSV de Kampioen! Minimaal 40 veldrijders kwamen aan de kant te staan met een kapotte derailleur, ketting, etc. Ook een aantal UWTC … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: