Volle bak Veenshuttle competities

Volle bak Veenshuttle competities


Geplaatst op: 14 december 2015

Afgelopen zaterdag 12-12 was het weer volle bak met competitiewedstrijden voor Badminton Vereniging Veenshuttle in de Phoenix. Vier van de zes badminton competitieteams hebben weer gestreden om een goed plaatsing in de ranglijst.

Één competitieteam betrof spelers tot 13 jaar. Zij hebben gespeeld tegen de Spaceshuttle uit Enkhuizen en wisten de wedstrijden op een mooi gelijk spel van 4-4 te houden.

Het tweede team van spelers tot 17 jaar heeft gestreden tegen het team Almere. Beide teams strijden nog om de 2e plaats in hun poule. Veenshuttle heeft deze weten te behouden door deze wedstrijd ook met 4-4 af te sluiten.

Het opstapteam, de jeugd die wedstrijden spelen om zich voor te bereiden om aan de echte competities mee te kunnen doen, kregen de smaak goed te pakken. Tegen de vereniging xxx uit Hoofddorp won dit team met een dikke overwinning van 7-1.

Het Heren 1 team, dat speelde tegen Olympia Haarlem, hebben ook deze wedstrijd in winst om kunnen zetten. Met een verdiende 5-3 konden deze heren de zaal weer verlaten.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volle bak Veenshuttle competities

Afgelopen zaterdag 12-12 was het weer volle bak met competitiewedstrijden voor Badminton Vereniging Veenshuttle in de Phoenix. Vier van de zes badminton competitieteams hebben weer gestreden om een goed plaatsing in de ranglijst. Één competitieteam betrof spelers tot 13 jaar. Zij hebben gespeeld tegen de Spaceshuttle uit Enkhuizen en wisten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: