001 -Family
Gratis uitkomen met je inkomen bij Tympaan De Baat

Gratis uitkomen met je inkomen bij Tympaan De Baat


Geplaatst op: 14 december 2015

Recente cijfers laten zien dat een op de vijf huishoudens in Nederland flinke schulden heeft. Dit zorgt voor allerlei andere problemen zoals meer stress, hoger ziekteverzuim, problemen binnen en buiten het gezin.

Tympaan-De Baat start daarom in januari 2016 met een nieuw initiatief om huishoudens in De Ronde Venen weer grip te geven op hun eigen financiële situatie. Wil je niet meer wakker liggen over onverwachte uitgaven, wil je niet meer rood staan bij de bank en wil je weer zelf de touwtjes in handen hebben over je financiële situatie, dan is deze training geschikt voor je.

Met de cursus “Uitkomen met je inkomen” leer je in vier bijeenkomsten waarom er dure maanden zijn en minder dure maanden, leer je hoe je overzicht kunt krijgen in alle verschillende uitgaven en weet je of je alle inkomstenbronnen (toeslagen en voorzieningen) hebt gebruikt.

Je kunt je tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch aanmelden bij Tympaan-De Baat voor de cursus “Uitkomen met je Inkomen” op nummer (0297) 760 260. De training wordt gratis aangeboden voor alle inwoners in De Ronde Venen. De cursus data zijn 19 januari, 26 januari, 9 februari en 16 februari van 9.30 uur tot 11.30 uur. Plaats: Tympaan-De Baat Kerkvaart 2, Mijdrecht.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis uitkomen met je inkomen bij Tympaan De Baat

Recente cijfers laten zien dat een op de vijf huishoudens in Nederland flinke schulden heeft. Dit zorgt voor allerlei andere problemen zoals meer stress, hoger ziekteverzuim, problemen binnen en buiten het gezin. Tympaan-De Baat start daarom in januari 2016 met een nieuw initiatief om huishoudens in De Ronde Venen weer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: