001 -Family
Quaker Chemicals sponsor van rotonde Amsterdamseweg Uithoorn

Quaker Chemicals sponsor van rotonde Amsterdamseweg Uithoorn


Geplaatst op: 15 december 2015

Quaker Chemicals sponsor van rotonde Amsterdamseweg

Quaker Chemicals en de gemeente Uithoorn gaan samenwerken om de rotonde aan de Amsterdamseweg/Industrieweg te onderhouden. Quaker sponsort het bedrag dat nodig is voor het onderhoud en de gemeente zorgt dat het onderhoud wordt uitgevoerd. Quaker treedt hiermee in de voetsporen van PPG die al eerder het onderhoud van de rotonde Amsterdamseweg/Wiegerbruinlaan voor zijn rekening nam.
Op maandag 14 december 2015 onthulden beide partijen de sponsorborden.

Wethouder Hans Bouma is blij met deze regeling: “De rotonde ziet er in bloei prachtig uit, een piepklein stukje Provence in Uithoorn. Ik vind het geweldig dat we dit beeld dankzij de sponsoring van Quaker Chemicals nu ook in de toekomst blijven zien. En we hebben nog meer rotondes in de aanbieding, dus ik hoop dat er nog meer bedrijven volgen.”

Managing Director van Quaker Chemicals Ed ten Duis: “wij zijn blij met de rotonde en dragen daarom graag een steentje bij in het onderhoud. Als ondernemer moet je steeds meer meedenken met de gemeente. En dat doen we met plezier.”


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Quaker Chemicals sponsor van rotonde Amsterdamseweg Uithoorn

Quaker Chemicals sponsor van rotonde Amsterdamseweg Quaker Chemicals en de gemeente Uithoorn gaan samenwerken om de rotonde aan de Amsterdamseweg/Industrieweg te onderhouden. Quaker sponsort het bedrag dat nodig is voor het onderhoud en de gemeente zorgt dat het onderhoud wordt uitgevoerd. Quaker treedt hiermee in de voetsporen van PPG die … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: