001 -Family
Multiculturele eettafel van Tympaan-De Baat in Abcoude op 29 december

Multiculturele eettafel van Tympaan-De Baat in Abcoude op 29 december


Geplaatst op: 15 december 2015

Elke 5e dinsdag van de maand wordt er in ontmoetingscentrum de Angstelborgh een multiculturele eettafel verzorgd door Tympaan-De Baat in samenwerking met Vluchtelingenwerk. De eerstvolgende maaltijd vindt plaats op dinsdag 29 december, aanvang 18.30 uur.

Een team van vrijwilligers uit verschillende culturen zal deze keer een heerlijke maaltijd bereiden bestaande uit: feestelijke gerechten en hapjes uit hun landen van herkomst. Het is de bedoeling om kennis te maken met de buitenlandse families die in Abcoude wonen en met hun cultuur. In ieder geval wordt er halal gekookt en worden er specifieke kruiden gebruikt.

Wilt u ook eens zo’n ontmoetingsavond mee maken, dan kunt u zich hiervoor persoonlijk of telefonisch aanmelden van 10.00 tot 12.00 uur bij het KCC (klanten contact centrum) van Tympaan-De Baat via telefoonnummer (0294) 283 302 of (0297) 760 260. Dit kan t/m woensdag 23 december. Het adres is Dorpszicht 22.

De maaltijd kost € 9,25 inclusief een drankje. U bent welkom vanaf 18.00 uur.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Multiculturele eettafel van Tympaan-De Baat in Abcoude op 29 december

Elke 5e dinsdag van de maand wordt er in ontmoetingscentrum de Angstelborgh een multiculturele eettafel verzorgd door Tympaan-De Baat in samenwerking met Vluchtelingenwerk. De eerstvolgende maaltijd vindt plaats op dinsdag 29 december, aanvang 18.30 uur. Een team van vrijwilligers uit verschillende culturen zal deze keer een heerlijke maaltijd bereiden bestaande … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: