001 -Family
Koffiepunten stromen binnen bij Lionsclub

Koffiepunten stromen binnen bij Lionsclub


Geplaatst op: 16 december 2015

De actie van de Lions clubs om DE punten in te zamelen voor pakken koffie ten behoeve van de voedselbanken verloopt uitstekend. De koffiepunten stromen binnen.

De Lions clubs zijn landelijk de kerstactie ‘Koffie voor de voedselbanken” gestart in samenwerking met Douwe Egberts. De ingezamelde koffiepunten worden bij Douwe Egberts verzilverd voor pakken koffie. De koffiebrander verhoogt het aantal met 15%.

Ook de Lions clubs Vinkeveen Waverveen en Mijdrecht Wilnis zijn lokaal deze actie gestart om onze eigen voedselbank De Ronde Venen te ondersteunen in deze moeilijke tijden. Koffie is met name een product waar de voedselbanken om zitten te springen aangezien dit nauwelijks aan hun wordt gedoneerd door de lange houdbaarheidsdatum.
Tienduizenden punten zijn al ingeleverd, zoals ook Jessica de Koning, eigenaresse van De Barones in Wilnis kon melden. Hier werd namelijk een dikke envelop met welgeteld maar liefst 12.750 punten door een gulle gever ingeleverd. Hartelijk dank voor deze mooie donatie maar we zijn er nog niet. Daarom roepen we iedereen nogmaals op: “haal uw keukenkastjes, laatjes, potjes, doosjes overhoop en doneer uw DE-waardepunten voor de voedselbank in onze gemeente”.

De bonnen kunnen t /m eind december ingeleverd worden op de volgende inzameladressen in Vinkeveen: Jumbo (Plevierenlaan 7), Albert Heijn (Herenweg 71), SMC De Bron (Herenweg 111-B), Maria-Oord (receptie Herenweg 69), drogisterij De Bree (Herenweg 12-14) en De Groentehal (Demmerik 114), in Mijdrecht: beide Albert Heijn vestigingen (Leicester 13 en De Passage 26), Boni (De Lindeboom 25), Hema (Bozenhoven 23), Smit Visdelicatessen (Pr.Margrietlaan 48) Decibel (Raadhuislaan 6), in Wilnis: Jumbo (Molmlaan 2), De Barones (Dorpsstraat 30) en in De Hoef: bij De Strooppot (Oostzijde 42).

De Lions club Abcoude Baambrugge zal tevens de waardepunten huis aan huis ophalen in januari tegelijk met hun jaarlijkse snertactie.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koffiepunten stromen binnen bij Lionsclub

De actie van de Lions clubs om DE punten in te zamelen voor pakken koffie ten behoeve van de voedselbanken verloopt uitstekend. De koffiepunten stromen binnen. De Lions clubs zijn landelijk de kerstactie ‘Koffie voor de voedselbanken” gestart in samenwerking met Douwe Egberts. De ingezamelde koffiepunten worden bij Douwe Egberts … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: