001 -Family
Nieuwe locatie @BorrelAalsmeer

Nieuwe locatie @BorrelAalsmeer


Geplaatst op: 16 december 2015

Afgelopen donderdag vond de 37ste editie plaats van de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer op een nieuwe locatie in Aalsmeer. Van een sfeervolle locatie aan de Westeinderplas is @BorrelAalsmeer overgestapt naar het bruisende hart van Aalsmeer. àResto Bar & Brasserie gevestigd op het terrein van Bloemenveiling FloraHolland Aalsmeer is de nieuwe netwerklocatie.

Organisator Ingrid Claasen heeft veel positieve reacties in ontvangst mogen nemen over de de nieuwe locatie en het parkeergemak op het bovendek van de Bloemenveiling. Eigenaar Arjan Bosman was zeer tevreden over het verloop van de avond en presenteerde samen met Ingrid het programma op het podium.

BIB Kunstschuur exposeerde diverse kunstwerken, de fotografie was in handen van Marja Poldermans en Simone Honijk (zang) en Filippo Castellazzi (Gitaar) van het duo Duets verzorgde het jazzy entertainment op de avond..Tijdens de avond zelf was er ook aandacht voor het initiatief Lesvos Winterproof. Op de facebookpagna is meer informatie te vinden over de activiteiten die zich richten op de opvang van vluchtelingen. Het team van vrijwilligers zorgt ervoor dat deze mensen letterlijk o.a. een dak boven het hoofd krijgen en warme kleren.

De gastvrouwen van het MBO College uit Hoofddorp heette de bezoekers weer welkom, het podium van 8 m2 werd beschikbaar gesteld door TOP Verhuur en de techniek was in handen van Eventec. De website en hosting wordt gefaciliteerd door My Dot Point.com websites.

3 relaties vielen met de neus in de prijzen en gingen naar huis met kaarten voor de voorstelling BadaBoom ComedyClub Aalsmeer, het Wintercircus Martin Hanson – Sterke Staaltjes 28-12 a.s. in het Crown Theater Aalsmeer en een gratis standdeelname op het Ladiesevent in Aalsmeer.
14 januari a.s. vindt de volgende editie plaats met het thema van Oud naar Nieuw. Ook op 11 februari en 10 maart , elke 2e donderdag van de maand, kan er weer genetwerkt worden op het terrein van de Bloemenveiling FloraHolland Aalsmeer.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe locatie @BorrelAalsmeer

Afgelopen donderdag vond de 37ste editie plaats van de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer op een nieuwe locatie in Aalsmeer. Van een sfeervolle locatie aan de Westeinderplas is @BorrelAalsmeer overgestapt naar het bruisende hart van Aalsmeer. àResto Bar & Brasserie gevestigd op het terrein van Bloemenveiling FloraHolland Aalsmeer is de nieuwe netwerklocatie. Organisator … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: