001 -Family
Live in de Brouwerij mooie afsluiter van een muzikaal jaar in N201

Live in de Brouwerij mooie afsluiter van een muzikaal jaar in N201


Geplaatst op: 16 december 2015

Afgelopen vrijdag 11 december traden drie bands op in N201 die er na slechts een korte periode van voorbereiding in slaagden om een heel gezellig miniconcert te geven met zowel covers van bekende hits als eigen werk. Onder de naam “De Bandbrouwerij” worden jonge muzikanten onder begeleiding van ervaren bandcoaches in N201 klaargestoomd om in korte tijd samen te leren spelen en hun muzikale talent verder te ontwikkelen.

Alle drie de bands bestonden drie maanden geleden nog niet, sterker nog: veel muzikanten kenden elkaar zelfs niet. Dat is een compliment waard aan alle deelnemers. Het repertoire bestond uit bekende nummers van o.a. Red Hot Chili Peppers, Eddie Vedder, 3Doors Down en AC/DC maar er was ook eigen werk van zangeres Paola van der Sluis wat op veel applaus kon rekenen van het publiek in een gezellig gevulde N201. Dit smaakt natuurlijk naar meer en daarom gaat De Bandbrouwerij in januari verder met nieuw repertoire en nieuwe muzikanten dus wederom vele gezellige avondjes muziek maken voor de boeg! Wil je ook meedoen? Houd de facebookpagina van De Bandbrouwerij in de gaten en kom de eerst volgende keer gerust langs met je instrument.

De Bandbrouwerij is slechts een van de vele muzikale activiteiten die tegenwoordig in N201 plaats vinden. Vrijwel elke dag zijn er muzieklessen, bandrepetities en ook dj’s kunnen in N201 terecht om op een professionele dj-set hun vaardigheden uit te breiden. In het weekeinde zijn er wekelijks bandoptredens en dancefeesten waarbij veel plek is voor lokaal talent. Voor muziekdocenten is N201 een ideale plek om een voorspeelavond te organiseren met hun leerlingen. Alle docenten uit de regio zijn welkom om dit te komen doen tegen zeer gunstige voorwaarden. Voor vragen kun je mailen met info@n201.nl . Ook heeft N201 drie oefenruimtes beschikbaar met piano, professionele backline en zanginstallatie, dj-apparatuur. De ruimtes zijn per uur te huren en zeer geschikt voor zowel muziekdocenten als bands, muzikanten en dj’s.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Live in de Brouwerij mooie afsluiter van een muzikaal jaar in N201

Afgelopen vrijdag 11 december traden drie bands op in N201 die er na slechts een korte periode van voorbereiding in slaagden om een heel gezellig miniconcert te geven met zowel covers van bekende hits als eigen werk. Onder de naam “De Bandbrouwerij” worden jonge muzikanten onder begeleiding van ervaren bandcoaches … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: