001 -Family
Feestelijk kerstdiner bij OBS de Pijlstaart Vinkeveen

Feestelijk kerstdiner bij OBS de Pijlstaart Vinkeveen


Geplaatst op: 16 december 2015

Op woensdag 16 december werd het jaarlijkse kerstdiner bij OBS de Pijlstaart gevierd. Om 17.45 uur ging de deur open en kwamen de kinderen in hun mooiste kleren en met een kaarsje in hun hand de school binnen. Onder muzikale begeleiding en na een groet van de Kerstman gingen de kinderen naar hun klas.

Net als de voorgaande jaren mochten de kinderen zelf hun kerstdiner samenstellen. Op de deur hing een kerstboom met kerstballen voorzien allemaal lekkernijen. In de kleuterklassen waren de pannenkoeken, komkommer en danoontjes favoriet terwijl in de bovenbouw volop sushi, mini pizza’s, gehaktballetjes of kippenpootjes werd gegeten. Ook aan desserts was er in alle klassen geen gebrek, mooie soesjestaarten, cake of een chocoladefontein maakte het kerstdiner tot een groot feest.
Dit jaar maakte de ouderraad er voor de ouders een bijzondere happening van. Anders dan andere jaren werd er naast de traditionele Glühwein een culinair hoogstandje aangeboden van ‘Food by Mi’.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestelijk kerstdiner bij OBS de Pijlstaart Vinkeveen

Op woensdag 16 december werd het jaarlijkse kerstdiner bij OBS de Pijlstaart gevierd. Om 17.45 uur ging de deur open en kwamen de kinderen in hun mooiste kleren en met een kaarsje in hun hand de school binnen. Onder muzikale begeleiding en na een groet van de Kerstman gingen de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: