001 -Family
Brandstichting op gemeentewerf Abcoude

Brandstichting op gemeentewerf Abcoude


Geplaatst op: 20 december 2015

Zaterdagavond is er brand gesticht op de gemeentewerf aan de Bovenkamp in Abcoude.

De brandweer werd rond tien uur opgeroepen voor de brand die in een container met oude elektrische apparaten woedde. De container bleek door nog onbekende opgemaakt te zijn waarna er brand in is gesticht. Ook andere schuurtjes/loodsen waren opengemaakt en de ruit van een bouwkeet was opengebroken. In de keet waren kranten gegooid.

De brandweer had de brand in de container snel uit. De politie neemt de zaak hoog op en gaat sporenonderzoek doen waarbij ook vingerafdrukken worden vastgelegd. Getuigen die meer informatie hebben over de brandstichting kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Op de gemeentewerf werd ook een fiets aangetroffen. Mogelijk is dit een belangrijk aanknopingspunt die kan leiden naar de dader(s).
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandstichting op gemeentewerf Abcoude

Zaterdagavond is er brand gesticht op de gemeentewerf aan de Bovenkamp in Abcoude. De brandweer werd rond tien uur opgeroepen voor de brand die in een container met oude elektrische apparaten woedde. De container bleek door nog onbekende opgemaakt te zijn waarna er brand in is gesticht. Ook andere schuurtjes/loodsen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: