DKV Victoria te sterk voor Atlantis D1

Geplaatst op: 21 december 2015

Afgelopen zaterdag 19 december speelde het door Profile Tyrecenter Hogendoorn gesponsorde D1 team van Atlantis tegen DKV Victoria D2 in Diemen.

De wedstrijd begon met in de aanval: Luc van Remmerden , Jeffrey Valentijn, Merel Koek en Lisanne Troost en in de verdediging: Jonas Kraaijkamp, Steijn Rietveld, Lotte Gortenmulder en Femke van der Molen. Eva van Rossum zat als reserve op de bank.

Al vrij snel scoorde Atlantis het eerste punt van de wedstrijd met een mooie doorloopbal van Jeffrey. Dat was een goed begin. Maar DKV Victoria liet zich niet afschrikken. Ze liepen zelfs uit naar 4-1. Atlantis had het moeilijk. Maar gelukkig kwam er een afstandschot van Lotte en werd het 4-2. Vlak voor rust scoorde DKV Victoria ook een afstandschot en kon Atlantis D1 de rust in met een 5-2 achterstand.

Trainers Mark en Chantal gaven in de rust enige tactische aanwijzingen. Zodoende werd de wedstrijd na de rust positief vervolgd. Er werd beter vrijgelopen, maar helaas werden er ook veel plaatsfouten gemaakt. DKV Victoria maakte hier dankbaar gebruik van en de stand kwam al snel op 10-3. Het derde punt van Atlantis werd gemaakt door Merel.

Gelukkig liet de D1 van Atlantis zich door de achterstand niet van de wijs brengen. De kinderen bleven ervoor gaan. Door punten van Jonas, Femke en Lotte, kwam Atlantis terug tot 10-6. Heel knap gedaan. Maar ook DKV Victoria scoorde nog een punt. Lotte zette de stand door middel van een doorloopbal op 11-7. Dit was tevens de eindstand. DKV Victoria bleek een pittige tegenstander te zijn, maar Atlantis bleef heel goed weerstand bieden.

De eerstvolgende wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 9 januari 2016 om 11.00u. Een thuiswedstrijd in sporthal De Phoenix tegen SDO D1 uit Kamerik. Ook dat gaat een spannende wedstrijd worden. Maar nu eerst kerstvakantie!

Afgelopen zaterdag 19 december speelde het door Profile Tyrecenter Hogendoorn gesponsorde D1 team van Atlantis tegen DKV Victoria D2 in Diemen. De wedstrijd begon met in de aanval: Luc van Remmerden , Jeffrey Valentijn, Merel Koek en Lisanne Troost en in de verdediging: Jonas Kraaijkamp, Steijn Rietveld, Lotte Gortenmulder en … Lees meer »