Flitsende start maar geen punten voor Atlantis 2

Geplaatst op: 21 december 2015

Het door Florist gesponsorde Atlantis 2 reisde afgelopen zaterdag af naar Vinkeveen om de eerste streekderby van de dit jaar te spelen. Helaas werd deze wedstrijd verloren met 17-13 als eindstand.

De wedstrijd begon met in het eerste aanvalsvak Mark Kruiswijk, Timo Jongerling, Chantal Poolman en Joyce Rodenburg. In het eerste verdedigingsvak begonnen Jacco van Koeverden Brouwer, Koen van Wermeskerken, Joy Trompert en Tamara Gortenmulder.

De eerste drie aanvallen van Atlantis waren meteen raak waardoor na tien minuten spelen een 0-3 voorsprong ontstond. Toch wisten De Vinken voor de rust nog de voorsprong terug te pakken met als tussenstand 10-8.

Na rust werd het een wedstrijd met veel onnodige fouten van beide ploegen maar ook met mooie doelpunten. Ondanks het goede spel van Atlantis werd de wedstrijd gewonnen door het iets makkelijker scorende Vinken. De eindstand: 17-13.

De volgende wedstrijd van Atlantis 2 vind plaats op 9 januari van het nieuwe jaar, thuis om 17:30 uur tegen Thor 3. Wij hopen u dan van harte te verwelkomen in onze thuishal (De Phoenix, Mijdrecht) om ons aan te moedigen. En natuurlijk wenst Atlantis 2 de sponsor Florist en alle trouwe supporters alvast een fijne kerst en een gezond 2016 toe.

Het door Florist gesponsorde Atlantis 2 reisde afgelopen zaterdag af naar Vinkeveen om de eerste streekderby van de dit jaar te spelen. Helaas werd deze wedstrijd verloren met 17-13 als eindstand. De wedstrijd begon met in het eerste aanvalsvak Mark Kruiswijk, Timo Jongerling, Chantal Poolman en Joyce Rodenburg. In het … Lees meer »