001 -Family
Kwinkslag speelt kersttoernooi 2015

Kwinkslag speelt kersttoernooi 2015


Geplaatst op: 21 december 2015

Donderdagavond 17 december was het voor de leden van badmintonvereniging Kwinkslag uit Vinkeveen weer tijd om ons kersttoernooi te spelen.

Er werden partijen gespeeld van 15 minuten, dat lijkt dan wel niet zo lang, maar daar was zeker heel wat energie voor nodig. Er kwamen dan ook uitslagen die wel opliepen tot de zestig punten. Gelukkig waren er lekkere versnaperingen die de, zo hard nodige, energie weer konden aanvullen. Na afloop was er natuurlijk een borrel en de prijsuitreiking. De uitslag was verdeeld tussen de drie beste dames en de drie beste heren. Bij de dames was de uitslag als volgt op de eerste plaats; Nel Kok, de tweede; Jolanda Klinkhamer en de derde; Eline Versteeg. Frank Majoor was bij de heren de nummer 1, gevolgd door Bjorn Hottinga en de derde plek was voor Jasper van Peursem. Een mooie afsluiting van 2015. Op 7 januari gaan we na de kerstvakantie weer van start.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kwinkslag speelt kersttoernooi 2015

Donderdagavond 17 december was het voor de leden van badmintonvereniging Kwinkslag uit Vinkeveen weer tijd om ons kersttoernooi te spelen. Er werden partijen gespeeld van 15 minuten, dat lijkt dan wel niet zo lang, maar daar was zeker heel wat energie voor nodig. Er kwamen dan ook uitslagen die wel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: