001 -Family
Jan des Bouvrie ontworpen woningen zijn de nieuwste aanwinst van ‘De Maricken’ in Wilnis

Jan des Bouvrie ontworpen woningen zijn de nieuwste aanwinst van ‘De Maricken’ in Wilnis


Geplaatst op: 21 december 2015

Afgelopen zaterdag is de verkoop gestart van 27 stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen in Wilnis. De door Jan des Bouvrie ontworpen woningen zijn de nieuwste aanwinst in de gebiedsontwikkeling van ‘De Maricken’.

Onder het genot van glühwein en oliebollen konden geïnteresseerden in het verkoopkantoor op de bouwlocatie aan de Mijdrechtse Dwarsweg de eerste verkoopinformatie in ontvangst nemen. Ook was het mogelijk om al hun vragen te stellen aan Brockhoff makelaars, medewerkers van Bouwmaatschappij Verwelius en de architect Jan des Bouvrie. De bezoekers waren zeer enthousiast over de frisse uitstraling en de bijzondere ligging in de wijk. Daarnaast is de locatie in Wilnis een ideale uitvalsbasis voor Amsterdam en Utrecht.

Bouwmaatschappij Verwelius B.V. ontwikkelt en realiseert samen met gemeente De Ronde Venen deze wijk. Afgelopen zomer is er al gestart met de verkoop van de eerste zonnige rijwoningen, waar er nog slechts enkele van beschikbaar zijn.

Begin januari gaat de bouw van de zonnige rijwoningen starten, de woningen van Wilnis Wit kunnen daar achteraan volgen. De komende jaren staan er diverse woningtypes, waaronder nog meer twee-onder-één kap woningen, op de planning. Voor meer informatie over Wilnis Wit kunt u terecht op www.wilniswit.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jan des Bouvrie ontworpen woningen zijn de nieuwste aanwinst van ‘De Maricken’ in Wilnis

Afgelopen zaterdag is de verkoop gestart van 27 stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen in Wilnis. De door Jan des Bouvrie ontworpen woningen zijn de nieuwste aanwinst in de gebiedsontwikkeling van ‘De Maricken’. Onder het genot van glühwein en oliebollen konden geïnteresseerden in het verkoopkantoor op de bouwlocatie aan de Mijdrechtse Dwarsweg de eerste … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: