001 -Family
Starlight pakt zilver op het NK Twirlen

Starlight pakt zilver op het NK Twirlen


Geplaatst op: 25 december 2015

De Twirlafdeling van KnA draait op volle toeren! Op 30 mei verscheen team 3 voor het eerst op wedstrijden met een nieuwe routine. Ze komen uit in het onderdeel junior pomteam. Deze routine bevat geen baton zoals we van andere teams van Starlight kennen maar poms. De bekende glitter bollen net als bij cheerleaders. Anders met twirlen is dat er een thema wordt uitgebeeld. Docente Sandra Verseput heeft de muziek en de choreografie bedacht. Team 3 heeft het thema waterspelen. Tijdens de routine komen verschillende watersporten aanbod. Zoals wedstrijdzwemmen, waterpolo en synchroon zwemmen. Op 27 juni behaalde team 3 plaatsingspunten en dat geeft een ticket naar het NK!

Ter voorbereiding werd er hard gewerkt tijdens de trainingen na de zomer vakantie. Aandachtspuntjes waren synchroniteit en meer kracht tijdens de routine. Op 12 december was het eindelijk zover. Om 11 uur werden de meiden verwacht in de kleedkamer. Na de haren en make up te hebben gedaan, werd er nog even ingetraind. De meiden hadden een gezonde spanning. Om half vier was het tijd en mochten de meiden hun kunsten laten zien. Er waren vele momenten waar het spatgelijk ging, ook de ripple en de dansseries gingen heel goed. Wij waren als een na laatste van de dag dus de prijsuitreiking vervolgde snel. Team 3 van Starlight is geëindigd met een prachtige 2e plaats. Met een heel goed gevoel keerde de meiden weer huiswaarts. Een zeer geslaagde Kampioenschap van 2015 voor Twirlteam Starlight. Wil je ook twirlen? Kijk dan eens op www.starlight-uithoorn.jouwweb.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Starlight pakt zilver op het NK Twirlen

De Twirlafdeling van KnA draait op volle toeren! Op 30 mei verscheen team 3 voor het eerst op wedstrijden met een nieuwe routine. Ze komen uit in het onderdeel junior pomteam. Deze routine bevat geen baton zoals we van andere teams van Starlight kennen maar poms. De bekende glitter bollen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: