01 - Nooit Gedacht

Beauty comes in all sizes


Geplaatst op: 11 december 2012

Een paar weken geleden organiseerde www.lovefashionxl.nl een fotoshoot met negen vrouwen om te laten zien dat schoonheid echt in alle maten komt.

Omdat het een regenachtige dag was, werd de fotoshoot in een schuur op een boerderij in Mijdrecht gehouden. De visagie werd verzorgd door Sonja Eding en Jagaira Haagendijk-De Jong en de fotograaf was Jacques Eding. De oprichtster van Lovefashionxl, Sandra Loogman, had de hele dag georganiseerd en haar moeder, Marijke Molanus heeft de hele dag meegeholpen met de hapjes en de drankjes.

Als eerste werd de visagie bij Sandra thuis gedaan en aan het begin van de middag vertrokken zij allemaal naar de boerderij. Hier werden de foto's gemaakt in drie outfits.

De eerste outfit was gesponsord door Groot Gelijk in Wilnis en bestond uit glamour kleding. Wat zagen de dames er allemaal mooi uit! Er werden groepsfoto's gemaakt en de dames gingen ook nog alleen op de foto.

De tweede rond had als thema kleur. Alle dames hadden hier hun eigen draai aan gegeven om zo kleurrijk mogelijk op de foto te gaan.

De laatste ronde had als thema "I love my curves". De kleding bestond uit spijker, goud en wit en de shirts die de dames droegen waren gemaakt door Sandra. Op de shirts stond geschreven "I love my curves" en dat lieten de dames ook duidelijk zien!

De reden dat Sandra deze fotoshoot heeft opgezet, was om te laten zien dat schoonheid in alle maten komt. De dames verschilden van maat 44 t/m maat 60, maar ze zagen er allemaal prachtig uit.

Ook heeft Sandra de website www.lovefashionxl.nl opgericht om vrouwen met een maatje meer op de hoogte te brengen van waar je nu leuke kleding voor een maatje meer kunt kopen. Dit geldt dan bijvoorbeeld ook voor lingerie en badmode en laarzen met een bredere schacht.

Hiernaast beheert zij de bijbehorende Facebookpagina http://www.facebook.com/lovefashionxl die eidereen kan liken om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Ook is het de bedoeling om dit soort fotoshoots meerdere keren per jaar te gaan doen. Dus vind je het leuk om een keer mee te doen, dan moet je deze pagina zeker even liken!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beauty comes in all sizes

Een paar weken geleden organiseerde www.lovefashionxl.nl een fotoshoot met negen vrouwen om te laten zien dat schoonheid echt in alle maten komt. Omdat het een regenachtige dag was, werd de fotoshoot in een schuur op een boerderij in Mijdrecht gehouden. De visagie werd verzorgd door Sonja Eding en Jagaira Haagendijk-De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: