001 - Escaperoom aglemeen

Yolanda Onderwater is weer terug in Nederland


Geplaatst op: 10 december 2012

Natuurgenezeres, Yolanda Onderwater is na wederom een half jaar studie en onderzoek naar natuurlijke geneeswijzen in Indonesië terug in Nederland. De praktijk voor paranormale therapie is weer (her)opent.

Elke maandag is er een meditatieavond om te leren ontspannen en daardoor meer van het hedendaagse leven te genieten. Artsen, wetenschappers en ziekenhuizen raden meditatie steeds vaker aan als middel om stress te verminderen. Het geeft de mogelijkheid om je zorgen even stil te zetten en maakt je bewuster van je eigen leven. De aanvang is 19.30 en jong en oud is welkom maar vol is vol! Een sessie duurt minimaal een uur. Ervaring is niet vereist. De kosten zijn 10 euro inclusief koffie of thee. Voor een behandeling in de praktijk is een afspraak noodzakelijk.
Plaats: Gerberalaan 82 1424 AV De Kwakel.
Voor meer info 0297 568655 / 06 10730066
www.yolandaonderwater.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Yolanda Onderwater is weer terug in Nederland

Natuurgenezeres, Yolanda Onderwater is na wederom een half jaar studie en onderzoek naar natuurlijke geneeswijzen in Indonesië terug in Nederland. De praktijk voor paranormale therapie is weer (her)opent. Elke maandag is er een meditatieavond om te leren ontspannen en daardoor meer van het hedendaagse leven te genieten. Artsen, wetenschappers en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: