01 - Nooit Gedacht

Ze zijn er weer kerstkaarten van Vinkeveen


Geplaatst op: 10 december 2012

De tijd van het versturen van kerstkaarten is weer aangebroken. Ondanks de opkomst van de digitale kerstkaart is het versturen van de traditionele kerstkaart nog veruit favoriet. Een onderzoek van Post.nl liet onlangs zien dat een huishouden in Nederland gemiddeld zo'n veertig kaarten verstuurt.

Traditie
Korfbalvereniging De Vinken kent haar eigen kerstkaartentraditie. De club verkoopt al een aantal jaar unieke Vinkeveense kerstkaarten. Ook dit jaar is men er in geslaagd om een aantal mooie plekjes op de foto te zetten. De een wat herkenbaarder (achter 't Meertje) dan de ander (Botsholsedijk), maar allemaal op en top Vinkeveen. De kaarten zijn professioneel vormgegeven en kunnen de vergelijking met de kerstkaarten, die de komende weken in de winkel verkrijgbaar zijn, glansrijk doorstaan. Een setje, à 6 verschillende kaarten kost €5,-.

Waar te koop?
Ondanks het feit dat er heel wat kaarten zijn verkocht, zijn er bij The Read Shop, Tuincentrum Rijdes en via www.de-vinken.nl nog kaarten verkrijgbaar. Dus wilt u uw familie, vrienden, collega's en andere bekenden nog verrassen met een fraaie en unieke kerstkaart, ga dan naar een van de eerder genoemde adressen. De Vinken hoopt nog heel veel kaarten te verkopen, want de opbrengst zal gebruikt worden voor een grondige opknapbeurt van de kantine.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ze zijn er weer kerstkaarten van Vinkeveen

De tijd van het versturen van kerstkaarten is weer aangebroken. Ondanks de opkomst van de digitale kerstkaart is het versturen van de traditionele kerstkaart nog veruit favoriet. Een onderzoek van Post.nl liet onlangs zien dat een huishouden in Nederland gemiddeld zo'n veertig kaarten verstuurt.Traditie Korfbalvereniging De Vinken kent haar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: