Winst voor handbalmeiden van HSV'69 D2

Geplaatst op: 10 december 2012

Zaterdag 8 december stond voor de meiden van de D2 een heuse streekderby op het programma.
Onze tegenstander was nl KDO uit De Kwakel.
Na een indrukwekkende minuut stilte vanwege het overlijden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen, begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd.
We waren eigenlijk gelijk in de aanval wat al na een paar minuten resulteerde in een 1-0 voorsprong.
Helaas maakte KDO heel snel gelijk. Dit lieten we natuurlijk niet op ons zitten dus werd er gauw weer aangevallen en gescoord.
KDO maakte vrijwel direct weer gelijk om er vervolgens nog een paar te scoren.
Omdat de dames van HSV niet graag achter staan werd er een tandje bijgezet om gauw gelijk te maken.
Deze wedstrijd ging gelijk op en beide teams bleven eigenlijk om en om scoren tot het 7-7 was.
HSV bleek echter over de langste adem te beschikken en kon er nog 3 ingooien.
Spannend tot het eind konden we de voorsprong handhaven en de 10 -7 overwinning bijschrijven.

Zaterdag 8 december stond voor de meiden van de D2 een heuse streekderby op het programma.Onze tegenstander was nl KDO uit De Kwakel.Na een indrukwekkende minuut stilte vanwege het overlijden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen, begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd.We waren eigenlijk gelijk in de aanval wat al … Lees meer »