Atalante H4 blijft mee doen in de top


Geplaatst op: 10 december 2012

De mannen van Atalante H4 blijven het goed doen dit seizoen. Na de promotie van vorig jaar was het even afwachten hoe de prestaties zouden zijn in een hogere klasse.
Maar het team, gesponsord door Electroworld-Bunschoten te Aboude is in een heftige strijd verwikkeld om de 2e plek. En doet dus wederom erg goed mee dit jaar! Afgelopen vrijdag moest worden aangetreden tegen het team uit Heemstede. Op papier (gezien de stand) had dit een makkelijke wedstrijd moeten worden. Maar alle teams zijn erg aan elkaar gewaagd dit seizoen, en ook deze wedstrijd bleek dat wel weer.

In een wat wisselvallige wedstrijd, waarin van beide kanten toch wel soms rommelig werd gespeeld behaalde Atalante toch een mooie 4-0 overwinning. De setstanden waren 25-16, 25-18, 25-23 en 25-19.
Enige weken geleden was Veenland met 4-0 verslagen door Atalante H4, maar werd helaas van Unitas met 3-1 verloren. Hierdoor lijkt de strijd om de 2e plek een heuse De Ronde Venen strijd te gaan worden. Dit maakt het uiteraard extra spannend en leuk! Wij houden u op de hoogte!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atalante H4 blijft mee doen in de top

De mannen van Atalante H4 blijven het goed doen dit seizoen. Na de promotie van vorig jaar was het even afwachten hoe de prestaties zouden zijn in een hogere klasse. Maar het team, gesponsord door Electroworld-Bunschoten te Aboude is in een heftige strijd verwikkeld om de 2e plek. En doet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: