001 - Escaperoom aglemeen

Hardloopclinic bij AVA in Januari


Geplaatst op: 10 december 2012

Aan het begin van het nieuwe jaar organiseert Atletiekvereniging Aalsmeer een 8 weekse hardloopclinic. Vanaf zaterdag 5 januari 2013 begint er een serie trainingen voor zowel de startende als meer gevorderde hardloper.

Wekelijks train je 1,5 uur onder leiding van ervaren trainers. Daarnaast word je tijdens deze clinic o.a. voorzien van een trainingsschema en je leert van alles over diverse onderwerpen die met hardlopen te maken hebben, zoals hardloopstijl, kleding & schoenen, voeding & afvallen, trainen met een schema, blessures & blessurepreventie.

Voor de beginnende hardlopers hebben de trainingen het karakter van Start to Run waarbij er van nul af aan wordt toegewerkt naar 5 km hardlopen. De nadruk ligt hierbij op een verantwoorde opbouw en gezellig, samen trainen. Iedereen kan aan deze starterscursus meedoen, ongeacht leeftijd of conditie.
De meer geoefende hardlopers worden tijdens de clinics voorbereid op 10 km hardlopen. Hierbij wordt er onder andere aandacht besteed aan het verbeteren van de looptechniek, snelheid en specifieke wedstrijdvoorbereiding.

Na afloop van deze clinic kun je, als je dat wilt, gratis deelnemen aan de Westeinderloop. Deze wedstrijd over 1, 5 of 10 kilometer wordt op zondag 3 maart georganiseerd door Atletiek Vereniging Aalsmeer in samenwerking met de Westeinder Adviesgroep. Gezamenlijk trainen voor één doel wordt altijd als gezellig, inspirerend en motiverend ervaren. En bovendien: met de juiste begeleiding en ‘een stok achter de deur' ga je zeker je doel halen!

Locatie en tijd:
De trainingen vinden plaats op en rondom de atletiekbaan van Aalsmeer, gelegen aan de Sportlaan. De eerste training is op zaterdagochtend 5 januari van 10.30 tot 12.00 uur.
Kosten gehele clinic: 30 euro per deelnemer

Enthousiast? Kijk op www.avaalsmeer.nl voor alle informatie en het inschrijfformulier. Aanmelden kan tot 31 december bij Marjan van Ginkel via email: marjan.vg@hetnet.nl of telefonisch (06-1220 4492).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hardloopclinic bij AVA in Januari

Aan het begin van het nieuwe jaar organiseert Atletiekvereniging Aalsmeer een 8 weekse hardloopclinic. Vanaf zaterdag 5 januari 2013 begint er een serie trainingen voor zowel de startende als meer gevorderde hardloper.Wekelijks train je 1,5 uur onder leiding van ervaren trainers. Daarnaast word je tijdens deze clinic o.a. voorzien van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: