Meiden Basketball Argon onder 22 winterkampioen

Geplaatst op: 10 december 2012

Zaterdag 8 december om 15.30 was de laatste wedstrijd van het seizoen voor MU22 van Argon. De wedstrijd werd gespeeld tegen de Crackerjacks en vond plaats in Amersfoort. De meiden moesten hun laatste wedstrijd helaas zonder hun coach doen, maar hier leed de prestatie niet onder. De wedstrijd moest gewonnen worden om het kampioenschap definitief binnen te slepen.

De vorige wedstrijd werd thuis gemakkelijk gewonnen, maar uitwedstrijden zijn altijd lastig. Het eerste kwart eindigde in 7 - 16 in het voordeel van Argon. Het tweede kwart verliep ongeveer hetzelfde en de rust werd ingegaan met een stand van 19 - 30. Het zijn maar 11 punten verschil, dus de wedstrijd kon nog alle kanten op. Het derde kwart verliep niet zoals gepland. Er waren mooie aanvallen, alleen tot scoren kwam Argon niet. Crackerjacks daarentegen scoorden veel. De meiden van Argon kregen zelfs een paar driepunters tegen. De voorsprong aan het einde van het derde kwart was nog maar 7 punten (31 - 38). Dit kon zo niet langer. Argon moest laten zien dat zij de eerste plek waard waren, en dan deden ze. Prachtige aanvallen en een goede verdediging bracht de meiden van Argon tot een dik verdiende overwinning met een score van 39 - 63.

Topscoorster van de wedstrijd was Jill van Dijk met 27 punten. Nadi Blokhuis volgde met een mooie 14 punten. De meiden hebben nu een paar weken rust om zich voor te bereiden op een zeer moeilijk seizoen in het voorjaar. Dit kampioenschap is iniedergeval binnen en dik verdiend!

Zaterdag 8 december om 15.30 was de laatste wedstrijd van het seizoen voor MU22 van Argon. De wedstrijd werd gespeeld tegen de Crackerjacks en vond plaats in Amersfoort. De meiden moesten hun laatste wedstrijd helaas zonder hun coach doen, maar hier leed de prestatie niet onder. De wedstrijd moest gewonnen … Lees meer »