Goede prestatie Nooit Gedachters


Geplaatst op: 10 december 2012

Het gaat goed met de schaatsers van IJsclub Nooit Gedacht uit Wilnis in diverse competities van het marathonschaatsen.
Het jonge talent Niels Immerzeel boekte een schitterende overwinning in het zesbanen toernooi. Dat is de kweekvijver voor de landelijke KPN marathon competitie voor de eerste divisie. Niels staat nu knap op de tweede plek in het tussenklassement en maakt hiermee kans om volgend jaar over te gaan naar de eerste divisie. Dat zal dan de derde rijder van de club zijn die op het landelijk niveau rijdt.

Bij de eerste divisie doet Martijn de Groot uit Mijdrecht het ook heel goed met afgelopen zaterdag een mooie zevende plek in de massasprint. In het tussenklassement staat Martijn keurig dertiende.

Op het allerhoogste niveau rijdt Kevin Regelink uit Wilnis zijn rondjes mee en doet dat voor het eerste jaar niet onverdienstelijk. Na een tiende plek eerder dit seizoen reed Kevin afgelopen zaterdag in Groningen een mooie negentiende plek. Het is verschrikkelijk moeilijk om in een hectische finale een goede positie te kiezen. Kevin zat in de laatste ronden een beetje opgesloten anders had hij misschien wel wat hoger kunnen eindigen, getuigen de achtste rondentijd van het hele peloton in de laatste ronde.
A.s. zaterdag gaat het peloton marathonrijders naar Breda. Om 18.00 uur start de eerste divisie, de dames starten om 19.30 uur en de Topdivisie start om 20.30 uur.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Goede prestatie Nooit Gedachters

Het gaat goed met de schaatsers van IJsclub Nooit Gedacht uit Wilnis in diverse competities van het marathonschaatsen. Het jonge talent Niels Immerzeel boekte een schitterende overwinning in het zesbanen toernooi. Dat is de kweekvijver voor de landelijke KPN marathon competitie voor de eerste divisie. Niels staat nu knap op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: