Atlantis wint overtuigend van Argus

Geplaatst op: 10 december 2012

In de beginfase van de wedstrijd had Atlantis het erg zwaar. Er werd door beide teams maar moeizaam echt goed uitgespeelde kansen gecreëerd. Atlantis was de ploeg die net iets beter was in het afronden van zijn kansen, waardoor de Mijdrechtenaren vlak voor de rust een kleine voorspong hadden van vier punten.

Na de rust was het ook Atlantis die beter de kleedkamer uitkwam en het eerste doelpunt van de tweede helft voor zijn rekening nam. Argus wist niet meer terug te komen in de wedstrijd. De opgebouwde voorsprong van Atlantis werd niet meer uit handen gegeven en aan het eind van de wedstrijd stond er een stand 19-9 op het score bord in Atlantis voordeel.

Zaterdag 15 december speelt Atlantis een uitwedstrijd tegen Reeuwijk 1 om 18:00 uur. De eerstvolgende thuiswedstrijd zal op 22 december om 14.45 uur plaatsvinden tegen Gemini 1.

Zaterdag 8 december stond voor het door Rabobank gesponsorde eerste team vanAtlantis een thuiswedstrijd op het programma. Het Mijdrechtse vlaggenschip moest het opnemen tegen Argus 1. Na de winst van vorige week was Atlantis erg gemotiveerd om voor eigen publiek ook deze wedstrijd winnend af te sluiten.In de beginfase van … Lees meer »