02 - Senior  sportief actief 2e week

Atlantis wint overtuigend van Argus


Geplaatst op: 10 december 2012

Zaterdag 8 december stond voor het door Rabobank gesponsorde eerste team vanAtlantis een thuiswedstrijd op het programma. Het Mijdrechtse vlaggenschip moest het opnemen tegen Argus 1. Na de winst van vorige week was Atlantis erg gemotiveerd om voor eigen publiek ook deze wedstrijd winnend af te sluiten.
In de beginfase van de wedstrijd had Atlantis het erg zwaar. Er werd door beide teams maar moeizaam echt goed uitgespeelde kansen gecreëerd. Atlantis was de ploeg die net iets beter was in het afronden van zijn kansen, waardoor de Mijdrechtenaren vlak voor de rust een kleine voorspong hadden van vier punten.

Na de rust was het ook Atlantis die beter de kleedkamer uitkwam en het eerste doelpunt van de tweede helft voor zijn rekening nam. Argus wist niet meer terug te komen in de wedstrijd. De opgebouwde voorsprong van Atlantis werd niet meer uit handen gegeven en aan het eind van de wedstrijd stond er een stand 19-9 op het score bord in Atlantis voordeel.

Zaterdag 15 december speelt Atlantis een uitwedstrijd tegen Reeuwijk 1 om 18:00 uur. De eerstvolgende thuiswedstrijd zal op 22 december om 14.45 uur plaatsvinden tegen Gemini 1.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis wint overtuigend van Argus

Zaterdag 8 december stond voor het door Rabobank gesponsorde eerste team vanAtlantis een thuiswedstrijd op het programma. Het Mijdrechtse vlaggenschip moest het opnemen tegen Argus 1. Na de winst van vorige week was Atlantis erg gemotiveerd om voor eigen publiek ook deze wedstrijd winnend af te sluiten.In de beginfase van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: