Atlantis 2 pakt belangrijke punten

Geplaatst op: 10 december 2012

Zaterdag 8 december speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 thuis tegen MIA 4. Na een teleurstellende nederlaag vorige week was het team gebrand op een overwinning. MIA had één wedstrijd meer gewonnen dan Atlantis. Op papier zouden de twee teams gelijkwaardig zijn aan elkaar. Atlantis heeft de hele wedstrijd voor gestaan en de punten in Mijdrecht kunnen houden. Na 60 minuten spelen stond er een stand van 18 - 12 op het scorebord.

Al na het eerste fluitsignaal bleek dat de teams aan elkaar gewaagd waren. De opdracht was om scherp en geconcentreerd aan de wedstrijd te beginnen, alleen zo kon de wedstrijd gewonnen worden. Atlantis deed dit door in de eerste minuut een vrije bal te scoren. De toon was gezet! Vrij snel daar achteraan volgende de 2 - 0. Atlantis raakte steeds meer in de wedstrijd en liep verder uit op MIA. MIA begon mee te scoren, maar Atlantis ging door waar het mee begonnen was: de kansen afmaken. De Mijdrechtenaren gingen met een voorsprong van 10 - 7 de rust in.

Nu was het de bedoeling om de goede lijn van de eerste helft door te zetten in de tweede helft. De punten moesten in eigen huis blijven. Atlantis kwam scherper uit de kleedkamer en zorgde snel voor een gat van vier doelpunten. Atlantis zette goede aanvallen op en zocht naar de juiste kansen. De thuisspelende ploeg liep verder uit op MIA. Met nog tien minuten op de klok stond Atlantis voor met 16 - 10. Dit mocht Atlantis niet meer uit handen geven. Zowel Atlantis en MIA wisten nog twee keer de korf te vinden. Na een zwaar bevochten strijd kwam Atlantis als winnaar uit de bus. De eindstand was 18 - 12.

Na deze verdiende overwinning gaat Atlantis 2 zich klaarmaken voor de wedstrijd volgende week tegen EKVA 3. EKVA staat twee punten onder Atlantis op de ranglijst. Ook deze wedstrijd zal spannend gaan verlopen. Altantis speelt om 13.55 uur in Almere.

Zaterdag 8 december speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 thuis tegen MIA 4. Na een teleurstellende nederlaag vorige week was het team gebrand op een overwinning. MIA had één wedstrijd meer gewonnen dan Atlantis. Op papier zouden de twee teams gelijkwaardig zijn aan elkaar. Atlantis heeft de hele wedstrijd … Lees meer »