Atlantis B1 verliest topper met opgeheven hoofd

Geplaatst op: 10 december 2012

De Roebeson expertises & taxaties equipe is de verassende debutant in de landelijk eerste klasse B jeugd. Zaterdag 8 december stond de wedstrijd tegen Korbis B1 op het programma. Atlantis B1 bezet de tweede plaats met één verliespunt meer dan de koploper Korbis. De start van de wedstrijd was van beide kanten gelijk flitsend. De tegenstander maakte de eerste twee doelpunten en Atlantis vergat de kansen af te maken. Maar de ploeg rechtte gelijk de rug en beantwoordde met twee doelpunten. De tegenstander bleef echter de bovenliggende ploeg met de voorsprong en maakte de kansen beter af en hield continue een voorsprong van twee doelpunten. Het tweede deel van de eerste helft werd Atlantis slordiger en verdedigend werden er een paar foutjes gemaakt die direct verzilverd werden door de tegenstander. De rust werd uiteindelijk opgezocht met een grote achterstand van 6 - 11.

De rust werd door de coaches gebruikt om de ploeg weer te laten kijken naar wat er goed ging en ook wat de eigen kwaliteiten waren en die vooral benutten. Verdedigend hadden de mannen het vooral zwaar en daar moest een antwoord op gegeven worden.

De start van tweede helft was gelijk flitsend en binnen een paar minuten herstelde de ploeg de achterstand weer naar twee doelpunten verschil: 9-11. De ploeg bleef knokken, alleen het verschil van twee doelpunten wegwerken lukte de ploeg maar niet. De slotfase van de wedstrijd werd echt een wedstrijd voor de toeschouwers. Er waren mooie aanvallen en doelpunten, maar er was ook veel spanning en kansen die niet werden verzilverd. Atlantis B1 kwam steeds terug tot op een doelpunt verschil, alleen de gelijkmaker viel maar niet. Dit kwam door gemiste kansen, maar ook het geluk zat in die fase niet mee. Ook de tegenstander verdient de nodige credits: hun heren slaagden erin, ondanks verdedigende druk van de Atlantis heren, van afstand te scoren. Ook een wissel in de slotfase zorgde helaas niet voor de gelijkmaker. De tegenstander had het laatste woord waardoor de einduitslag 14-16 was.

De ploeg kreeg een verdiend applaus van de vele toeschouwers. Dit zijn de wedstrijden waar de ploeg zo hard voor werkt. Het hoge niveau van de ploeg en tegenstanders zorgt wekelijks voor mooie wedstrijden. Maar ook de groei die de ploeg doormaakt de laatste anderhalf jaar verdient een compliment. Ook de scheidsrechter verdient een compliment want hij zorgde er ook voor dat het een echte wedstrijd werd.

Aanstaande zaterdag mag Atlantis B1 aantreden tegen de nieuwe nummer twee en moet het winnen om de aansluiting te houden voor de eerste plaats. De ploeg bedankt wederom de toeschouwers en de wissels die ploeg steuenen.

De Roebeson expertises & taxaties equipe is de verassende debutant in de landelijk eerste klasse B jeugd. Zaterdag 8 december stond de wedstrijd tegen Korbis B1 op het programma. Atlantis B1 bezet de tweede plaats met één verliespunt meer dan de koploper Korbis. De start van de wedstrijd was van … Lees meer »