001 - Homan Zonnepanelen

Sinterklaas op de Pr. Beatrixschool


Geplaatst op: 10 december 2012

Het waren spannende weken op de Beatrixschool. 's Nachts kwamen er regelmatig pieten langs die briefjes, pepernoten en heel veel hartjes brachten. Ook mochten alle kinderen hun schoen zetten. Voor iedereen was er wat lekkers en voor de hele klas een leuk spel om samen mee te spelen. Een hoogtepunt voor groep 1 t/m 4 is ieder jaar de pietenmorgen. Ook dit jaar waren er weer veel leuke spelletjes en activiteiten en kwamen er ook nog 2 pieten langs die vrolijk meededen.

Op 5 december werden de kinderen en ouders buiten op het plein verwelkomd door een echt Pietenband. Iedereen stond gezellig mee te zingen en te dansen. Toen alle kinderen binnen waren en de ouders weer naar huis, ging het feest met de Pietenband verder in de hal. Er werd flink geoefend op de Sinterklaasliedjes en zelfs 2 liedjes door elkaar zingen vormde geen probleem. Geheel onverwacht stond Sinterklaas ineens in de hal, toen Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht werd geoefend. Na het feest in de hal ging iedereen weer terug naar de klas en kon de bovenbouw beginnen met het uitpakken van de surprises, wat had iedereen weer zijn best gedaan. In de onderbouw kwam de Sint met zijn pieten op bezoek en alle kinderen mochten even bij de Sint komen. Met het bezoek van de Sint is weer een gezellige periode afgesloten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sinterklaas op de Pr. Beatrixschool

Het waren spannende weken op de Beatrixschool. 's Nachts kwamen er regelmatig pieten langs die briefjes, pepernoten en heel veel hartjes brachten. Ook mochten alle kinderen hun schoen zetten. Voor iedereen was er wat lekkers en voor de hele klas een leuk spel om samen mee te spelen. Een hoogtepunt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: