01 - Nooit Gedacht

Maak kennis met Tennis Kids


Geplaatst op: 4 december 2012

Binnenkort kunnen jonge kinderen weer op speelse wijze kennis maken met de tennissport. Op maandag 7 januari gaan we beginnen met een nieuwe groep. Tennis Kids is een nieuw programma voor de jeugd waarin de kinderen op een uitdagende manier oefeningen uitvoeren die afgestemd zijn op hun fysieke capaciteiten. Kleinere banen, grote zachte ballen en speciale stickerboekjes worden hiervoor gebruikt.

De 10 lessen worden gegeven door Auke Ykema op maandag van 17.00 tot 18.00 uur in de tennishal in Mijdrecht. De kosten bedragen €100,- per persoon. Deze lessen zijn bestemd voor kinderen tussen 5 en 8 jaar. Als je nog geen racket hebt kun je die lenen en als je het leuk vindt om met tennis door te gaan, kun je in april lid worden bij TVM. Voor meer informatie en opgeven kan men contact opnemen met Auke Ykema, tel. 06 51 35 77 23 of 0297 - 282126 of per e-mail: aukeykema@hotmail.com

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Maak kennis met Tennis Kids

Binnenkort kunnen jonge kinderen weer op speelse wijze kennis maken met de tennissport. Op maandag 7 januari gaan we beginnen met een nieuwe groep. Tennis Kids is een nieuw programma voor de jeugd waarin de kinderen op een uitdagende manier oefeningen uitvoeren die afgestemd zijn op hun fysieke capaciteiten. Kleinere … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: