001 - Homan Zonnepanelen

Inbraak en opsporing centraal bij publieksavond gemeente Aalsmeer


Geplaatst op: 5 december 2012

Echt C.S.I. in Aalsmeer is het niet helemaal, maar volgende week dinsdag wordt in Horticoop een speciale publieksavond belegd over inbraakpreventie, sporenonderzoek en brandpreventie door politie en brandweer. Hierover wordt het publiek die avond (niet in het gemeentehuis!) maar in de bovenzaal van Horticoop aan de Lakenbleekerstraat uitgebreid bijgepraat.

BELANGSTELLENDEN WORDT MET KLEM GEVRAAGD ZICH VOORAF AAN TE MELDEN. DIT KAN PER E-MAIL (OOV@AALSMEER.NL) OF TELEFONISCH (0297) 387 575. BIJ OVERINTEKENING WORDT IN JANUARI MOGELIJK EEN TWEEDE AVOND GEORGANISEERD.

Op dinsdagavond 11 december organiseert de gemeente Aalsmeer samen met politie en brandweer een openbare Publieksavond over sporenonderzoek, inbraakpreventie, brandpreventie en burgernet. De politie geeft tips om inbraak te voorkomen, de brandweer vertelt over brandpreventie en wat te doen mocht het wel tot een - beginnende - brand komen.

Burgernet
Over Burgernet wordt verteld welk achterliggend doel dit digitale systeem heeft. Burgernet is een uniek samenwerkingsverband tussen burgers, gemeente en politie om de veiligheid in de woon- en werkomgeving te bevorderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een telefonisch netwerk van inwoners en medewerkers van bedrijven uit de gemeente.

Alle inwoners van Aalsmeer zijn van harte welkom bij deze Publieksavond die dinsdag 11 december van 19.15 - 22.00 uur wordt gehouden bij Horticoop aan de Lakenbleekerstraat 24 in Aalsmeer.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inbraak en opsporing centraal bij publieksavond gemeente Aalsmeer

Echt C.S.I. in Aalsmeer is het niet helemaal, maar volgende week dinsdag wordt in Horticoop een speciale publieksavond belegd over inbraakpreventie, sporenonderzoek en brandpreventie door politie en brandweer. Hierover wordt het publiek die avond (niet in het gemeentehuis!) maar in de bovenzaal van Horticoop aan de Lakenbleekerstraat uitgebreid bijgepraat. BELANGSTELLENDEN … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: