01 - Nooit Gedacht

Mantelzorgers maken een kerstbal van oude kerstkaarten


Geplaatst op: 3 december 2012

Tijdens de mantelzorgsalon van maandag 10 december kunnen mantelzorgers uit De Ronde Venen leren hoe ze een kerstbal maken van oude kerstkaarten. Deze workshop vindt plaats van 13:00-15:30 uur.
Let op: I.v.m. de feestdagen vindt de mantelzorgsalon deze maand eerder plaats en begint deze een half uur eerder dan u gewend bent.
De locatie is G. van Aemstelstraat 5 te Mijdrecht (‘ De Buurtkamer').

Vindt u het ook jammer dat de mooie kerstkaarten die u krijgt, na de feestdagen in een schoenendoos verdwijnen of bij het oud papier gaan? Tijdens deze workshop krijgt u de gelegenheid om van deze oude kerstkaarten weer iets moois te maken. Indien u nog oude kerstkaarten heeft mag u deze zeker meenemen. Wij zorgen ook voor voldoende kerstkaarten. Neemt u alstublieft een goede schaar mee?

Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat er bij de koffie of thee iets lekkers is om samen met u de laatste workshop van dit jaar feestelijk af te sluiten. Deze workshop wordt mogelijk gemaakt door de Round Table 169. Aan het deelnemen van deze workshop zijn daardoor geen kosten verbonden.

Om enigszins in te schatten hoeveel mensen er komen, wordt het op prijs gesteld als u zich vooraf aanmeldt bij Stichting De Baat, tel. 0297- 230280, of per e-mail e.smit@stichtingdebaat.nl

Heeft u geen vervoer of heeft u iemand nodig die uw zorgtaken even over neemt, dan kunt u contact opnemen met een van de Servicepunten. Zij denken met u meer voor een oplossing, telefoonnummer: 0297-587600.

De mantelzorgsalon is een ontmoetingsgroep voor mensen die langdurige of intensieve zorgtaken hebben voor een familielid, vriend of kennis en vindt iedere laatste maandag van de maand plaats.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mantelzorgers maken een kerstbal van oude kerstkaarten

Tijdens de mantelzorgsalon van maandag 10 december kunnen mantelzorgers uit De Ronde Venen leren hoe ze een kerstbal maken van oude kerstkaarten. Deze workshop vindt plaats van 13:00-15:30 uur. Let op: I.v.m. de feestdagen vindt de mantelzorgsalon deze maand eerder plaats en begint deze een half uur eerder dan u … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: