001 - Escaperoom aglemeen

Gemeente De Ronde Venen draagt kavel grond in stationsgebied Abcoude over


Geplaatst op: 3 december 2012

De verkoop van een van de laatste kavels grond in het stationsgebied van Abcoude is definitief afgerond.

De gemeente heeft ruim 700 vierkante meter grond aan Bovenkamp 2 overgedragen aan DCV, een bouwkundig adviesbureau en aannemersbedrijf uit Amsterdam. Met de verkoop is een bedrag gemoeid van 288 duizend euro.
DCV wil in december al starten met de bouw van haar nieuwe kantoor op de kavel, de hiervoor benodigde omgevingsvergunning is verstrekt. Ook de Welstandscommissie is akkoord met het gebouw op die plek. Naast kantoorruimte voor DCV, omvat het nieuwe gebouw ook enkele units voor verhuur.

Met de verkoop van de grond aan DCV is het bestemmingsplan Stationsgebied Abcoude voor het overgrote deel gerealiseerd. De infrastructurele werken zijn afgerond en de woningbouw is gerealiseerd. Alleen de zogenaamde leisurekavel is op dit moment nog te koop.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente De Ronde Venen draagt kavel grond in stationsgebied Abcoude over

De verkoop van een van de laatste kavels grond in het stationsgebied van Abcoude is definitief afgerond. De gemeente heeft ruim 700 vierkante meter grond aan Bovenkamp 2 overgedragen aan DCV, een bouwkundig adviesbureau en aannemersbedrijf uit Amsterdam. Met de verkoop is een bedrag gemoeid van 288 duizend euro.DCV wil … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: