001- Uithoorn

Turkse braderie Hakyol weer succesvol


Geplaatst op: 3 december 2012

Dit jaar werd de braderie wat later gehouden dan jaren ervoor. Het was het voor de mensen van Hakyol even spannend of er wel genoeg animo ervoor zou zijn. Tenslotte zijn de meesten mensen druk in het weer met de Sinterklaas viering.
Gelukkig was de Sint Hakyol goed gezind! Ondanks het slechte weer stonden de eerste bekende klanten klokslag 11.00 uur voor de deur. De verkoop kon beginnen en de kippensoep van Ahmet werd heet geserveerd.

Dit jaar heeft de Turkse stichting Hakyol een deel van de opbrengst geschonken aan de Protestantse Janskerk in Mijdrecht. Dit bedrag wordt gebruikt voor het restaureren van de kerk. Voorzitter Dhr. Boersma was zeer blij verrast toen hij deze cheque door de voorzitter van Hakyol Hüseyin Gök werd overhandigd. "Dit hadden wij absoluut niet verwacht en zullen onze leden zeker op de hoogte stellen, geeft Dhr. Boersma aan. De goede banden die Hakyol en Janskerk hadden worden hiermee bevestigd.

Het bestuur van de Turkse stichting Hakyol is bijzonder tevreden en wil bij deze alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun inzet. Bovenal wil Hakyol alle mensen bedanken die ondanks het slechte weer de moeite hebben genomen om naar Hakyol te komen om de hapjes en andere lekkernijen te kopen. Hopelijk tot de volgende braderie in het voorjaar. Güle Güle !!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Turkse braderie Hakyol weer succesvol

Dit jaar werd de braderie wat later gehouden dan jaren ervoor. Het was het voor de mensen van Hakyol even spannend of er wel genoeg animo ervoor zou zijn. Tenslotte zijn de meesten mensen druk in het weer met de Sinterklaas viering. Gelukkig was de Sint Hakyol goed gezind! Ondanks … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: