02 - Senior  sportief actief 2e week

Wij hebben 500 pakken gekocht voor de eerste Santarun


Geplaatst op: 3 december 2012

Op 22 december zal om 11.00 uur het startsein worden gegeven voor de eerste Aalsmeerse Santarun. Rotary Club AMU organiseert dit jaar voor de eerste keer deze fun-run in Aalsmeer. Geen snelheidsloop, maar een ludieke loop/wandeltocht. Iedereen die 3½ kilometer verkleed als kerstman door het centrum kan rennen, lopen of gewoon wandelen, kan meedoen!

GOED DOEL:
Door middel van o.a. sponsoring, maar ook de inschrijfgelden, is het doel uiteindelijk een geldbedrag over te houden, hetgeen beschikbaar gesteld wordt voor een ‘goed doel'. De opbrengst van deze Rotary Santa Run gebruikt de Rotary club om Stichting Opkikker en de Moeder verwendag te ondersteunen.

EENVOUDIG:
De opzet van het evenement is eenvoudig. De kosten voor kinderen t/m 12 jaar bedragen € 10,00 en ben je ouder is het € 15,00. Alle deelnemers krijgen daarvoor een Kerstmanpak (compleet jas, broek, riem, baard en muts!) en rugnummer. Het pak is er in twee maten: een kindermaat (tot circa 1,35 meter lengte) en volwassen-maat. De deelnemers die het parcours hebben gelopen en finishen bij Crown Theater Aalsmeer, ontvangen daar ook nog een originele "SantaRun-Medaille". Deelnemers mogen uiteraard het kerstmanpak houden! Verder zijn er twee prijzen te winnen, naast een mooie beker ook een midweek CenterParcs.

PARCOURS:
De route zal plm. 3 ½ km lang zijn. De deelnemer mag zelf bepalen op welke wijze hij/zij de route aflegt. Rennend, lopend, sjokken, wandelen, gezellig kuieren... Dat mag als individu, maar ook als groep vrienden/vriendinnen, met gezin of familie, met klasgenoten, samen als sportteam, als wandelclub, enz. enz. - iedereen... jong en oud..."Het is zeker geen wedstrijd wie het snelste binnen is. Twijfel niet te lang en schrijf je snel in en loop mee, misschien wel met 500 andere kerstmannen (en vrouwen!!). www.aalsmeer.rotarysantarun.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wij hebben 500 pakken gekocht voor de eerste Santarun

Op 22 december zal om 11.00 uur het startsein worden gegeven voor de eerste Aalsmeerse Santarun. Rotary Club AMU organiseert dit jaar voor de eerste keer deze fun-run in Aalsmeer. Geen snelheidsloop, maar een ludieke loop/wandeltocht. Iedereen die 3½ kilometer verkleed als kerstman door het centrum kan rennen, lopen of … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: