01 - Nooit Gedacht

Kwinkslag 1 behaalt de eerste overwinning


Geplaatst op: 3 december 2012

Nadat ook bij badminton vereniging Kwinkslag Sinterklaas en zwarte Piet langs waren geweest bij de jeugd, is het de beurt aan het mix team Kwinkslag 1 voor een competitie wedstrijd. De tegenstander was Iduna waarvan de vorige keer net werd verloren. Ingevallen werd er door Nel Kok en Jasper van Peursem om het team compleet te maken naast Jolanda Klinkhamer en Ton Bunschoten.
Ton en Jasper mochten de spits afbijten en deden dit vol overtuiging. Met tweemaal 21-14 was het eerste punt van de avond verdiend. De dames hadden het echter een stuk moeilijker en moesten dan ook het tweede punt aan de gasten laten. De mannen zijn in het enkelspel de bovenliggende partij en na de dames partijen is de tussenstand 3-3. De mix partijen zullen de avond gaan beslissen. Beide partijen vallen in het voordeel van de Vinkeveners. Een hoofdaandeel wordt verdiend opgestreken door de dames in de mix partijen die de beslissende punten wisten te maken. Een 5-3 overwinning gaat de boeken in. Voor het team de eerste dit seizoen. De volgende wedstrijd is zondag 9 December bij OSM in Maarssen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kwinkslag 1 behaalt de eerste overwinning

Nadat ook bij badminton vereniging Kwinkslag Sinterklaas en zwarte Piet langs waren geweest bij de jeugd, is het de beurt aan het mix team Kwinkslag 1 voor een competitie wedstrijd. De tegenstander was Iduna waarvan de vorige keer net werd verloren. Ingevallen werd er door Nel Kok en Jasper van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: