001 -Brouwer Transport

Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van korfbalvereniging VZOD


Geplaatst op: 3 december 2012

Tijdens de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van korfbalvereniging VZOD uit Kudelstaart heeft Sietze Fokkema het voorzitterschap van de vereniging na negen jaar overgedragen aan Arie de Vos. De Vos zal het komend jaar deze functie ad-interim vervullen. Sietze Fokkema kreeg van alle aanwezigen een staande ovatie als dank voor het vele werk dat hij de afgelopen jaren voor VZOD heeft verricht.

Fokkema ontving negen jaar geleden de hamer uit handen van diezelfde Arie de Vos. De Vos overbrugt hiermee een overgangsjaar voor het VZOD-bestuur. Volgend jaar zal het voorzitterschap overgedragen worden aan Anja Vermeulen, die dan haar studie zal hebben afgerond. Anja Vermeulen zal dan de eerste vrouwelijke voorzitter zijn van de Kudelstaartse vereniging. Tijdens deze ledenvergadering is ook Gradus van Limpt na acht jaar afgetreden als bestuurslid en voorzitter van de Technische Commissie. Marcel van Soest volgt hem op. Na bijna negen jaar heeft Peter te Riele, na een overgangsperiode, nu alle taken als bestuurslid (voor Media- en Sponsorzaken) overgedragen aan Kristian van Heemskerk. De eerste actie van voorzitter a.i. Arie de Vos was bekend maken dat het bestuur zowel Gradus van Limpt als Sietze Fokkema heeft benoemd als Leden van Verdienste. Deze titel verraste de heren duidelijk een beetje maar de aanwezigen waren het er unaniem over eens; beiden hebben zij dit dubbeldik verdiend.

Sietze Fokkema heeft in zijn emotionele afscheidsspeech vooral ook zijn vrouw en dochter bedankt voor de steun die zij hem de afgelopen jaren hebben gegeven. Daarnaast heeft hij alle commissies en hun vertegenwoordigers nogmaals individueel benoemd en bedankt. Gelukkig hoeft de vereniging het in de toekomst niet zonder de afgetreden bestuursleden te doen, allen zullen functies binnen de vereniging blijven bekleden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van korfbalvereniging VZOD

Tijdens de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van korfbalvereniging VZOD uit Kudelstaart heeft Sietze Fokkema het voorzitterschap van de vereniging na negen jaar overgedragen aan Arie de Vos. De Vos zal het komend jaar deze functie ad-interim vervullen. Sietze Fokkema kreeg van alle aanwezigen een staande ovatie als dank voor het vele … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: