Atlantis A1 pakt punten tegen de Vinken

Geplaatst op: 3 december 2012

Zaterdag 1 december speelde Atlantis A1, gesponsord door van Dam bedrijfsdiensten, thuis tegen de Vinken A3. Atlantis A1 stelde op met in de aanval: Ciska Taal, Heleen Haspels, Max Rusman en Mathijs Gortenmulder. En in de verdediging: Eva haspels, Sterre Rechtuijt, Stef Vermolen en Jesper Zaal. Het team bereidde zich voor op een spannende maar ook leuke wedstrijd.

Atlantis begon een beetje ongeconcentreerd aan de wedstrijd, waardoor er al snel een tegen doelpunt was. Dit lieten ze niet ongemerkt gebeuren, en scoorde 3 doelpunten. Atlantis liet zich daarna meteen alweer een beetje zakken en liet de Vinken terug komen op een stand 4-4. Met deze stand gingen ze de rust in.

In de rust werd veel besproken en Rosalie Schouten kwam er in voor Heleen Haspels en Matthijs Blokland kwam er in voor Mathijs Gortenmulder.

De Vinken maakte al heel snel een doelpunt, maar Atlantis ging ervoor knokken. De stand kwam daardoor al snel op 9-5. Na nog wat mooie kansen voor Atlantis en voor de Vinken, kwam uiteindelijk de stand uit op 13-8.

Het was een leuke spannende wedstrijd. Volgende week speelt Atlantis A1 tegen ESDO A1 om 12.10 in Mijdrecht sporthal de Phoenix.

Zaterdag 1 december speelde Atlantis A1, gesponsord door van Dam bedrijfsdiensten, thuis tegen de Vinken A3. Atlantis A1 stelde op met in de aanval: Ciska Taal, Heleen Haspels, Max Rusman en Mathijs Gortenmulder. En in de verdediging: Eva haspels, Sterre Rechtuijt, Stef Vermolen en Jesper Zaal. Het team bereidde zich … Lees meer »