Atlantis B3 deelt enorme tik uit aan DKV

Geplaatst op: 3 december 2012

Zaterdag 1 december stond Atlantis B3 in IJmuiden tegenover DKV(IJ) B2. De tegenstander was nog onbekend en men wist nog niet wat men moest verwachten

In de verdediging begonnen Wouter, Sean, Myrthe en Demi. In de aanval begonnen Richard, Charlotte (als heer), Ivanka en Anna. Sarina en Gerben stonden reserve.

De eerste helft begon niet verkeerd. DKV bracht als eerste veel kansen en ging vrijwel allemaal mis. Uiteindelijk ging er eentje in en stond het 1-0. Een sterke aanval van Atlantis zorgde ervoor dat Ivanka de 1-1 kon inschieten met een mooi schot.
DKV kwam met slechte ballen die zo gepakt konden worden en daar kwam de voorsprong uit door Wouter. 1-2 Dit was ook de ruststand

In de tweede helft kwam Sarina erin voor Anna en Gerben bleef nog even op de bank. Atlantis begon met aanvallen en dat pakte gelijk goed uit. Na ongeveer 15 seconden stond het 1-3 voor Atlantis door Myrthe. De 1-4 kwam door Richard en de 1-5 door Sarina. Toen werd het 2-5 en de 2-6 kwam van Wouter. De 2-7 kwam van Sarina en de 2-8 van Richard. Het was voor Atlantis gemakkelijk om te winnen van deze ploeg en ze trapten allemaal in dezelfde trucjes. De 2-9 en 2-10 kwamen van mooie doorloopballen van Myrthe. Met nog 10 minuten op de klok was Atlantis al verzekerd van de overwinning en konden ze rustig doorspelen. De doelpunten vlogen erin met 2 doorloopballen van Richard werd het 2-12. Gerben kwam erin voor Sean, dus Gerben kon de laatste 10 minuten ook nog meespelen. De 2-13 en de 2-14 kwamen door mooie doelpunten van Wouter en in de laatste minuut kwam de laatste en werd de eindstand ook bevestigd. 2-15!

Een prachtige overwinning van de B3 in IJmuiden na 3 keer gelijkspel. De B3 mag opkijken naar een geweldige competitie en spelen weer op 22 december in Sassenheim. Scoreverloop : Richard (4x), Wouter (4x), Myrthe (4x), Sarina (2x), Ivanka (1x)

Zaterdag 1 december stond Atlantis B3 in IJmuiden tegenover DKV(IJ) B2. De tegenstander was nog onbekend en men wist nog niet wat men moest verwachten In de verdediging begonnen Wouter, Sean, Myrthe en Demi. In de aanval begonnen Richard, Charlotte (als heer), Ivanka en Anna. Sarina en Gerben stonden reserve. … Lees meer »