Atlantis E1 speelt gelijk

Geplaatst op: 3 december 2012

De door Albert van Dijk gesponsorde E1 van KV Atlantis speelde op zaterdag 1 december in Mijdrecht tegen Apollo E1. De teams stonden dicht bij elkaar in de competitie en het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Helaas kon Ruben Gortenmulder er niet bij zijn. Lisanne Troost en Silke van Scheppingen vielen voor hem in. Hierdoor bestond het team uit: Danique Mayenburg, Sjenna Dijkhorst, Olav Kuppens, Lisanne Troost en Silke van Scheppingen.

Toen de wedstrijd begon vloog Atlantis meteen uit de startblokken. De kansen bleven komen en dit resulteerde al snel in een voorsprong van 1-0. De tegenstander wist niet snel wat ze tegen het aanvallende spel van Atlantis konden doen en Atlantis liep uit naar een 4-0 voorsprong. Hierna scoorde Apollo de 4-1 en kreeg het weer wat vertrouwen. Dit duurde niet al te lang, want al snel lag er weer eentje in aan de kant van Atlantis. Uiteindelijk gingen we met een stand van 6-2 de rust in uiteraard in het voordeel van Atlantis

Toen de rust voorbij was kwam Apollo beter uit de kleedkamer dan het erin was gegaan en scoorde direct de 6-3. Op dat moment kwam de tegenstander wat beter in de wedstrijd en na wat wissels wist Apollo uit te lopen tot een 7-9 voorsprong. Atlantis liet de moed echter niet in de schoenen zakken want na een paar minuten wisten ze de stand weer gelijk te trekken. Uiteindelijk stond er een knappe 9-9 op het scorebord. Dit was uiteindelijk ook de uitslag van een leuke en spannende wedstrijd. Het gelijkspel werd mogelijk gemaakt door genoeg vechtlust en goede invallers aan de kant van Atlantis.
Volgende week speelt de E1 tegen Triaz in Amsterdam, ook dit belooft weer een spannende pot te worden.

De door Albert van Dijk gesponsorde E1 van KV Atlantis speelde op zaterdag 1 december in Mijdrecht tegen Apollo E1. De teams stonden dicht bij elkaar in de competitie en het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Helaas kon Ruben Gortenmulder er niet bij zijn. Lisanne Troost en Silke van … Lees meer »