001 - Escaperoom aglemeen

Sint en Piet kwamen bij Kwinkslag trainen


Geplaatst op: 3 december 2012

Afgelopen donderdag was het zover.
Bij het bestuur van badmintonvereniging Kwinkslag was van Sinterklaas een brief binnengekomen met het verzoek of Sinterklaas en zijn zwarte Pieten een badmintonles/training mochten meemaken.

De reden van het verzoek was, dat de Zwarte Pieten zich zomers nogal vervelen en lange tijden op de stoel zaten te niksen. Sinterklaas vindt dat maar niets en vindt dat iedereen moet bewegen. Het is goed voor je lijf en leden en je blijft er gezond bij.
In overleg met zijn Zwarte Pieten heeft de Sint voor badmintonnen gekozen. Maar wie van de Zwarte Pieten beheerst het spel en kan de regels. Geen een en dit was dus de reden dat Sinterklaas een brief had geschreven.

Om 19.00 kwam Sinterklaas en zijn opper Piet de sportzaal binnen. Sint had speciaal een trainingstabbert met trainingsbroek laten maken en had zijn hoofdmijter thuis gelaten en zijn werkmijter opgezet.

Na het stellen van vele vragen en beantwoord door de jeugdleden trokken Sinterklaas en de opper Piet hun stoute schoenen aan en gingen met de jeugdspelers de theorie in de praktijk brengen.
Na de training had Sinterklaas voor iedereen nog een leuk cadeautje en wat lekkers meegebracht.
Sinterklaas heeft inmiddels een bedankbriefje naar het bestuur van badmintonvereniging Kwinkslag uit Vinkeveen gestuurd en heeft beloofd dat de Pieten heel hard zullen oefenen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sint en Piet kwamen bij Kwinkslag trainen

Afgelopen donderdag was het zover. Bij het bestuur van badmintonvereniging Kwinkslag was van Sinterklaas een brief binnengekomen met het verzoek of Sinterklaas en zijn zwarte Pieten een badmintonles/training mochten meemaken.De reden van het verzoek was, dat de Zwarte Pieten zich zomers nogal vervelen en lange tijden op de stoel zaten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: